@ Sape rumah dekat Puchong?

Friday, March 12, 2010

Disebabkan kesibukan yang melanda. Ibu terlepas pandang MyDear Warehouse Sales kali ni. Adeh. baru malam tadi perasan. Walaupun lambat lagi habis (die sampai 14hb) tapi no point la sebab Ayah takde kat sini. Ibu takde transport nak pergi (tu la sape suruh tak reti drive). Boleh tak nak tanya sesiapa yang pergi berapa harga safety gate (gate untuk baby dan extensionnya). Murah tak banding luar?. Dan kalau murah boleh ke sesiapa tolong beli? (anything email babyibu at gmail dot com). Tq in advanced.



9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

lin muhamad said...

aish tak dpt nk tolong..baru je gi last weekend...tak prsn brp arga safety gate tuh..tapi adala stok tu. :)

*azza kata nk pegi.dh tny dia?*

Ada Ayrissa said...

bestnya dok KL..mcm2 warehouse sale ader...

azzamoro said...

yana, aku suggest ko beli je kat kedai perabot lg murah. murah sgt. kalau yg ade brand baby2 ni mahal la even sale pun.

liwaniel said...

salam..

rumah wanie dekat sgt ngan mydear warehouse sale tu..tiap2 tahun pegi...tapi sampai 14hb je ek...tak dapat pulak la nak pegi kali ni...weekend ni ikut husband pegi pontian pulak

mancet said...

hi..saya beli kt kedai perabot yg 37-39 inch rm 85 jek..yg 42 inch tu dlm 100 sebelum bargain

*hiks sori menyibuk

adcom said...

kalau x silap pandang harga dlm 170 lebih...br je pegi weekend ari tu...igtkn nk beli gk tp cam mahal la plak...

zh-ena said...

tak dpt nak tolong sbb tak dpt nak pergi

bionic women said...

rasanya nak pegi this weekend..nanti try surveykan utk ibu.around what price ibu nak bli?

sue said...

sue beli safety gate biasa yg besi tu kat sale ni RM 92. kt luar lagi murah ek..? Kebetulan jek singgah sale ni sbb pi interview kt putrajaya khamis lps.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop