@ Tinggal kenangan

Wednesday, March 31, 2010

Semalam pergi jumpa tuan rumah buat kali terakhir. Settelkan bil-bil dan ambil deposit (itu yang penting hehe). Wah rumah dah kosong. Rasa sayu pun ada. Dekat tiga tahun duduk sini. Dari baru kahwin sampailah Ammar nak masuk dua tahun. Walaupun kecil tapi itulah rumahku syurgaku. Sangat selesa. Kini kami dah berpindah ke rumah baru. Tengah dalam mode menyesuaikan diri. Harapnya rumah baru ni menjadi rumahku syurgaku yang lebih baik dari yang lama. Amin.

Ammar hairan kenapa rumah kosong
Ruang makan
Dapur 
Bilik Master di mana Ammar tercipta (hehe) - peace!!

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zulaikha Mohamad said...

huhu~ rindu jugak nak stay sane.. rase tenang je sbb sunyi, tak sibuk.. and umah kecik senang nk maintain.. hehe.. :-) umah skrg setakat lantai & bilik air je la bley bersih, siling, kipas tak larat dh.. hahaha

Diyana Zulkifli said...

gambar last tu plg tak tahan..wit2

3 thn ang 1 rumah ja dok.dlm 3 thn ni,aku dah 3 kali pindah.penat siut.rs mcm tkmo pindah dh

ibunafis said...

salam yana,sedihnye nk tinggalkan kenangan di rumah lama..selamat berpindah yea..

SueRosly said...

Selamat berpindah Yana. Umah dah besar boleh buat gathering Blogger or follower your blog nanti... :)

Perabut yang kat dapur tu taknak jual ke?

eila rahim said...

slm yana..aikk mcm carmila or carlina ja ..kat K.D.hehehe..

PUTUBAMBU said...

hehehe..ada gak gambor bilik Master tu..

selamat berpindah ye Ibu..!

nadja said...

kalau pindah umah baru nih memang penat kan.. tapi harap2 dengan penat tuh kita lebih selesa la..

Elyn said...

2x i baca sebab tak paham pic last tu. ekekekek

Intan said...

Masterbedroom di mana ammar tercipta...ekeke...ayat tak tahan tu :D

Mmg sayu kan rasa nak tinggalkan rmh sewa yg ada byk kenangan nya...hu hu...intan pon bakal alami gak perasaan itu nanti :(

BabyIbu said...

Ju - itulah, rumah dulu sennag je kan..rumah skang tgk je dah pnat..huhu
donat - keh2 tu rahsia tu..mmg pnat la pndah..brg aku kan hang tau la mcm mn 'sikitnya'
ibunafis - ha ah sayu jugala..tq
Sue - Insyaallah - mmg nak buat tp tunggu budget stabil balik..keke - perabot dapur tu kami tinggalkan je kat penyewa baru
eila - ya 100 markah - itu kat carlina
putubambu - hehe..tq
nadja - mmg pun - itulah alhamdullilah lagi bnyak space simpn barang -hehe
elyn - eceh..buat2 tak pham la elyn..
Intan-hayatilah masa2 terakhir dirumah lama..rindu juga ni kat rumah sana..tp kn move on la kan..sesuaikan diri di rumah baru..

Shikhin Ishak said...

yana,ni aku shikin..ingat tak?
eh hg duduk kat carlina eyh?macam familiar je ruang tamu,dapur n bilik tu..heheh..aku pun duk carlina..tak penah jumpa hg pun?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop