@ Ammar dapat free birthday party

Saturday, April 3, 2010

Alhamdullilah rezeki Ammar dan 100 markah untuk MamaDamia dan nurulazaham. Last Thursday, Ibu dapat call cakap Ammar menang birthday party percuma di KFC anjuran Drypers. Wah first time Ammar menang something berkaitan hantar gambar ni. Ibu hantar pun last minute, baru perasan yang kalau birthday anak kita bulan 4 then sebelum 15hb Mac 2010 dah kena hantar. Ibu hantar pun 14 Mac 2010 guna MMS.


Walaubagaimanapun jemputan hanya terhad untuk 20 orang dewasa dan 10 orang budak-budak. Disebabkan kebetulannya hari untuk majlis tu jatuh berdekatan dengan hari kenduri Pak Ngah maka akan ramailah sanak saudara yang ada pada waktu itu. Jadi setelah berbincang, jemputan hanya terhad pada keluarga sajelah nampak gaya (itu pun tak larat catu). Kepada rakan dan bloggers nanti kami buat majlis hari lahir+housewarming yang lain ye. Maaf sangat-sangat.

Ini Ibu kongsi gambar yang dipertaruhkan. Tak tau la mana satu pilihan juri.

Oh sungguh susah nak suruh senyum macam ni
Ini ala-ala rambo pun ada
Peace kata Ammar
Ini yang paling Ibu suka

So apa lagi semua. Jom hantar gambar ke contest drypers ni. Mana tahu rezeki anda pula. Ibu semangat sebab dah lama teringin nak buat birthday party kat fastfood (KFC/McD). Sebab macam best. Keke.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nurulazham said...

haa...kan aunty dah cakap..
congrats ammar!!!!
ni yang rasa nak hantar je mms pic sara nih!hehe...

Mummy Zara Sofea said...

cngrats ammar..bestnye...zara nye bday lmbt lgi..

mama zharfan said...

congrats ammar...too bad my lil Ariff can't join this contest sbb kami sekarang not in msia ;)

bday party kat kfc sgt best sbb byk games+prizes...dulu my zharfan celebrate bday party kat kfc masa his 3rd bday

eiNa said...

bleh banyak gambar eh yana? ke satu jek..

chekna said...

congrats ammar!!! tu namanya rezeki..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

dah agak dah....lepas yana post entry pasal free birthday party from drypers tu...saya terus hantar gambar Damia gak...kebetulan Damia pun memang pakai drypers wee wee dry...takat ni dah 2 keping dah hantar...hopefully ada la rezeki tuk Damia gak

Miss Q said...

amboi. berdiri pijak diapers tu yg x tahan tuh!

Elyn said...

tahniah ammar!! rezeki tu....

mummy_adam said...

congrats ammar!!

IbuHanna said...

congrats ammar & ibu..
saya pun x sabar nk submit foto ni..bday my princess Jun nti..ish lambat nyer 15 Mei..ha haaa

~ibuHanna~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop