@ Coklat Hantaranku Masuk Surat Khabar Nih

Thursday, April 8, 2010

Ini cerita 3 tahun lepas tapi nak tempek juga. Ibu baru jumpa balik surat khabar yang ada hantaran Ibu masa kahwin dulu. Kata my Mak Teh (tukang buat hantaran), masa die pergi ambil order coklat hantaran tu memang ada reporter dari suratkhabar Utusan. Glamer sekejap la masa tu sanak saudara dari kampung telefon. Muahaha.(Macam mana la diorang boleh perasan - kalau Ibu mampuih tak perasan - ke sebab Ibu tak baca bahagian ni - huhu)

Gambar coklat Ibu yang bawah belah kanan. Tak nampak?. Jap..


Ni Ibu cropkan sikit.

P/s: Cerita dah basi tapi excited semacam. - suka hati la kan..lalalalala

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mamalieyna said...

hehehe..mmg glamour yana kejap eh! kalo saya pun simpan keratan ni, ntah2 framekan..hikhik..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo aku simpan jugak.bukan senang nak masuk paper ni :)

Wan Anie said...

laminate jangan lupa kenangan tuh...

barlah x masuk gambar pun nama pun jadik :D

Dalin said...

*bawah kanan ke bawah kiri kak.. hihihi..

apa2 pun best dan nampak sangat yummyy.. errmm!! nyum3..

IZAN said...

perrghhh.. glamerrrr abesss! mmg sweet la hantarann coklatt tuhh! suker suker sukerrr!!

Rugby rules said...

Hi all newspapers is very useful all is very necessary share it again by again.

Imma said...

weee...glemer laa sat noo time tuu..tp ok laa..kenangan apa tuu.. ;-)

idah said...

kenangan tu kak....bermakna lagi...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop