@ Free Netbook

Friday, April 30, 2010

Ingat tak Ibu pernah cerita pasal Streamix Cool UNI Pack? Ibu dah register. Dalam seminggu diorang pun datang pasang streamix dan wireless modem semua. Dan seminggu selepas tu..tara..

I likee..tengok kotak pun dah teruja tau..diorang hantar guna courier..

Isi dalam kotak. Comel dan ringan je senang nak angkut ke fakulti. Dan yang paling penting ianya free.


Huh..terus semangat nak study ni (hohoh)..

Sesiapa yang first and second year student sila la pergi daftar pakej streamix ni. Takde? Kalau takde ngorat je adik ke atau mana-mana student. Syaratnya ialah die nak id student, surat tawaran belajar dan juga ada satu borang die bagi kita kena bawa ke fakulti untuk tandatangan pengesahan. Mudah kan? Ibu sukaaaa...(macam dapat mainan lagaknya).. 

23 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

errr part time bule ke apply?? heheh

eiNa said...

syiok nye... nak jugaks!!
tp dh x jadik student.. :(

best betul student zaman skang ni kan.memacam dapat..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syok btol jd student skang ni.me dulu angkut cpu ajer..

AMIEROZIANA said...

mana2 ipta ker?

atoyis said...

err..phd student blh apply jugak ke..atau terhad utk undergrad jek

Zuhaini said...

baguihnya... berapa tiap2 bulan ya..?

Miss Q said...

bulanan how much ya? sy ms nk p anta tu terjumpa adik yg promote streamyx grad pack. Dia ckp uitm shah alam x msk coverage therefore takkan bg netbook. terus tukar amik grad pack. ini mesti kena tipu nehh =(

isabelle said...

babyibu,
i pun xsabar neh. tadi org tu baru msg tanya ttg nak psg line.
miss Q, apa pulak? i pegi register (pandai je aku mempergunakan student)... xde mslh pun yg uitm SA.

Yan said...

owh syratnyer kne ade id student ke.. huhu

akmafaizal said...

wah bestnyer dpt barang free..hmm bila la nak sambaung blajar lagi ni..huhu

nnt terjah le..nak bg award ni
http://akmafaizal.blogspot.com/2010/04/award-beautiful-blogger.html

mama_iris said...

sama mcm netbook nurul tp pakej Celcom broadband.....heheeh...best kn?

Oyis said...

kita kalo order laptop mmg suka by online, sbbnya masa dia hntr thro courier tu feeling dia over the moon tgk kotak then unwrap satu2. mmg mcm bukak hadiah on ur bday! (kita dah buat 2 kali dah mcm tu, deal direct from HP/Compaq, very reliable).

tp apa2 pon x leh beat getting it for free lah kan mcm yana. nih yg jeles nih haih!

Drama Mama said...

semua bole dapat free netbook ka eh? kalau untuk yang baru nak masuk matrik intake may ni, bole tak? hehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

BabyIbu said...

Elyn - err tak pasti pula..syaratnya pelajar tahun satu dan dua je

kak eina - ada adik ke adik ipaar ke pun boleh

elis - samala kita. ponat angkut cpu. siap dulu monitor pecah jauth kat tangga huhu.

amieroziana - rasanya ada list die. tapi dalam borang tu takde takde pula tulis.

kak su - kalau yana boleh apply..maknanya..keke

zuhaini - kalau 1mb (tu je yg ada kat kd) - rm66 sebulan..

missq - aik takkan uitm takde coverage..

isabelle - hehe..pandai u..

yan - nak bukti kita student

akmafaizal - jom, join the club..nnti yana g ambil ya..

mamairis..oh sangat best..keke

oyis..:)ehem2

dramamama - err matrik tak pasti..kena check..

nurulazham said...

yana..adik nurul dah tahun ketiga..tapi ada lagi setahun lebih utk abes study..layak ke nak mohon pakej ni ek?

BabyIbu said...

nurul-ikut syarat tahun 1 n 2..tp bolehla cb tnya..kadang2 diorang baik diorg lepaskan..

isabelle said...

yana, i ada email u tanya ttg streamyx ni..u ada terima x?

Anonymous said...

Excellent items from you, man. I have be aware your stuff previous to and you are simply extremely wonderful.

I really like what you have bought right
here, really like what you're saying and the way through which you are saying it. You're making it
enjoyable and you still care for to keep it sensible.
I cant wait to learn much more from you. That is actually a great web site.


Here is my page - More info

Anonymous said...

I was able to find good information from your blog articles.


My web page - website link

Anonymous said...

Hello there! This post couldn't be written much better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I will send this information to him. Pretty sure he will have a very good read. Many thanks for sharing!

my blog ... Click Here

Anonymous said...

I always used to study article in news papers but now as I am
a user of web therefore from now I am using
net for articles or reviews, thanks to web.

Feel free to surf to my page ... carbon fibre lifestyle accessories Avon

Anonymous said...

I'm impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that's both equally educative and interesting, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The issue is something that too few men and women are speaking intelligently about. Now i'm very happy I stumbled across this during my search for something
regarding this.

my website ... bargain beds Randburg

Anonymous said...

I was wondering if you ever thought of changing the
structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
Youve got an awful lot of text for only having one
or two pictures. Maybe you could space it out better?

Feel free to visit my webpage :: More info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop