@ Hari Teristimewa

Friday, April 23, 2010

Hari ini Ammar genap 2 tahun. Selamat Hari Lahir sayang. Ini gambar besday boy Ibu..


Macam tak sangka kan. Sekejap je besar.

Dulu Ammar baring je sambil golek-golek
Sekarang dah berlari satu rumah
Memanjat sana sini
Naik turun tangga

Dulu bunyi nangis uwek uwek je
Sekarang dah pandai panggil Ayah..Ibu
Dah pandai kira one, two, three, por, pive
Dah pandai sebut 'tak nak' sehari 50 kali (favourite word ammar-huhu)

Dulu tutu dengan Ibu sentiasa
Erk sekarang pun sama juga..hehe

Pendek kata..hero Ibu dah besar ni. Tak lama lagi Ibu boleh start cari bakal menantu. Keke.

17 kawan BabyIbu berkata-kata..:

fazilzura said...

HAPPY BESDAY AMMAR>.

semoga menjadi anak yg soleh , cerdik & taat pd ibu bapa ..

** jgn lupe mintak adiah kat mama & abah yek

nieda said...

hepy birthday ammar

mama zharfan said...

dh boleh mintak adik ;)

me nak join giveaway secret bargain tu...tgh nak buat entry ;)

MamaAimy said...

hepi beday ammar...

Anasfadilah said...

happy birthday Ammar. :)

ena said...

hepi besday ammar..esok besday adik u arissa plak... hehehe

jadik anak yang baik dan handsome ye!!

isabelle said...

dah besar dah ammar ye?
yana kena tukar la nama blog, sbb ammar dah bukan baby lagi.hehe.jadi toddler ibu. :P

Farah said...

happy birthday ammar!

mummy_adam said...

Happy Birthday Ammar!! nampak dah besar sgt :)

azzamoro said...

happy birthday ammar. rase macam nak nangis terharu sebab ammar dah besar. dulu ammar baru lahir.. huhu

aku lak yg emosi..

eiNa said...

epi besday ammar..mintak adiah beday apa kat ibu ngn ayah awak?
nnt ammar dtg beday aira plak kay?

miss u la ammar.. hiks..

-aira-

Elyn said...

happy birthday ammar!!!

BIONIC WOMEN said...

hepi besday to ammar..
unty doakan ammar trus membesar sebagai juara ibu & ayah, jadi anak yg baik2 dan soleh..jangan nakal2
Aunty ada anak dara tau..kosong ag, xder yg cop..hahaa

Niza said...

happy befday ammar!

semoga menjadi anak yg soleh, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberkati Allah SWT.. :)

mintak hadiah kat mama & abah nak adik (baru ade geng nak play2)..hehe

Diyana Zulkifli said...

happy besday ammar..:).jgn minta adik lg..kasik mama habis phd dl..heh.

dr aunty donut,mia,ali ngan uncle ateng

Azizul Azri Mustaffa said...

wah dh 2 tahun dh Ammar, kejap je..hepi besday..dh boleh dpt adik dh tu kot hehe..

CRAFTCOM ENTERPRISE said...

yana, nnt kalo ada sales apa2 info i yer, intan at myazarra_kl@yahoo.com or 012-310 3497..thaxxx a lot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop