@ Leapfrog LittleTouch LeapPad Learning System Set

Thursday, April 29, 2010

Ibu belum belikan Ammar hadiah hari lahir. Teringin nak bagi die Leapfrog LittleTouch LeapPad Learning System Set ni. Tapi takut juga. Kang beli-beli Ammar tak nak main. Bukan murah ni weh. ada sesiapa yang dah ada? Boleh kasi review sikit? Ibu tengok review kat Internet campur-campur. Ada kata ok ada kata tak. 

Leapfrog LittleTouch LeapPad Learning System Set 

Set ini untuk anak bawah tiga tahun. Ala-ala buku elektronik. Bila anak kita touch akan ada bunyi. Board dan buku tu jual asing. Harganya seratus lebih juga le. Tapi Ibu perasan, ramai jual second hand. Adakah itu menunjukkan benda ni tidak berkesan? Any komen?

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

kalau pi mybbstore punyer kedai kat kuchai lama, ko boleh test benda ni bg ammar main puas2. pastu tgk dia suke ker tak. kalau dia suke boleh aa beli. akekekke

Sherry said...

dont know good or not. :(

IZAN said...

wahh.. nampak menarik betul toys nihh..

nurulazham said...

mmg menarik kan?
mungkin yang kat blogshop2, yang jual 2nd tu, stok dari oversea kot..beselah org sana, nak dapat barang ni murah..pastu main letgo2 jelah..hehe..kat mesia plak, barang 2nd diorang jadik barang beharga..huhuhu

asma' said...

saya baru beli mainan ni. tu pon sebab kawan2 recommend. memang bagus dan kalau anak kecil lagi kita la yang banyak cerita-cerita kat dia..kalau dah besar sikit boleh la dia explore sendiri.

kat sini (ireland) memang dah murah toy ni sebab nak clearance stock. 9.99euro je (around RM40)..infact kalau nak beli 2nd hand online pon rasanya OK sebab org kat sini memang suka jual brg yg dah x guna tp masih elok. kalau kt msia selalunya kita suka simpan barang sampai penuh stor. =)

mamaAliff @ salmi said...

yana, nk tnya. ada beli ke leapfrog nih utk ammar? amcam ok ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop