@ Not Lucky Enough

Monday, April 26, 2010

Ingat contest by Byzura? Ala yang kasi hadiah mainan free tu. Hari ni dah keluar result. Well, Ammar tak menang lucky draw tu. Ibu memang bab2 lucky draw memang tak pernah dapat. Huhu. Tak de rezeki lagi agaknya. Tapi takpe. BabyIbu menang Top Referral. Yeayy. Tq to all.

Ini keputusan penuh. Tq to Byzura kerana menganjurkan contest ini.


P/s: Eh, tapi apa haduah top referral ni eh?

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

name aku pun ade? keke

akmafaizal said...

wah..tahniah2..dapat gak hadiah tu..:P

isabelle said...

yana, nanti pegi x 1superkids family day?

BabyIbu said...

azza..ada2..

akma..tq2

isabelle..tak pasti lagi..ada clash dengan event lain la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop