@ Pureen Stock Clearance?

Thursday, April 22, 2010

Kenapa Pureen Stock Clearance? Bukan Pureen Warehouse Sales ya. Apa pun mari kita pergi beramai-ramai 24 hingga 25 April 2010 ni. Ibu dah pergi 3 kali rasanya. Memang berbaloi. Barang sentiasa ditambah jadi kalau tak pergi pagi-pagi pun still ok. Harga puas hati. Tapi baby baru lahir dan ibu mengandung sarat kurang digalakkan pergi sebab orang sangat ramaiiii. Ini gambar Ibu ambil last time pergi.

Haa..ramai tak?


Ni kawasan baju

Tengah pilih baju (sila letak balik baju di tempat baju setelah memilih ya kekawan)


Ayah tengah beratur (walaupun barisan panjang tapi cepat sebab kaunter banyak)


Ini hasil belian

Ini Ibu pergi masa hujung tahun lepas. Kalau nak tengok yang sebelum tu klik sini. Kali ni nak beli toiletries. Baju mungkin beli sikit je sebab Pureen banyak baju baby, baju budak besar macam Ammar (besar ke Mar?) dah tak berapa banyak. Ok see u there.

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Ilhamny.com said...

nye buat dkt mana..??dkt PJ yg area kilang2 tu kerr..?? dulu penah g skali, 3 taun dulu..ibu tgk iklan kat ne..??xjumpa pun iklanya..

BabyIbu said...

ha ah kat situ..check link ni

http://www.shoppingnsales.com/2010/04/09/24-25-april-2010-pureen-stock-clearance/

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah bestnyer yana

now, zana suka beli barang2 pureen...dah bertukar angin dari anakku....suka ngan sabun, losyen and bedak dia.....boleh ler yana beli lelebih, pastu jual ngan zana yerkk

BabyIbu said...

zana,

kalau nk yana tlg belikan email la.
babyibu at gmail dot com

Mummy Zara Sofea said...

bstnye..xpnah pegi..

dbalkis said...

inilah yang saya tunggu2..gamba tu yang kat PJ last year ke? memang murah..saya borong baju Dhani ada yang RM 3 sehelai dan yang sepasang dalam RM 7 rasanya. Wipes dan bottle cleanser tu memang wajib beli..murah kat cni..

Thanks for the info.
c u there!!!

ieyza said...

seronoknyerr....
rasa cam nak pegi jerr tapi jauhlaa....tgk jerr laaa yana dok soping moping....

Sherry said...

nice x apa nak beli so x go.

hazlina said...

mmg sales yg sgt dinantikan...let's follow me dear!!

Niza said...

salam liyana,
harap sudi terima sunshine award from me. :)
i've awarded it in my blog.
have a nice weekend! :)

churalliya said...

sakan nye bershopping.. kat area subang ke tu?

jemput join contest http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop