@ Ramah Mesra Bersama Drypers Truck

Wednesday, April 28, 2010

Ramah Mesra Bersama Drypers Truck akan mengunjungi anda. Ada banyak aktiviti dan permainana yang menarik untuk anda dan anak anda. Oh ya, yang penting banyak free gift, hadiah dan produk sample untuk anda semua. Tida pembelian diperlukan untuk memasuki aktiviti dan permainan. Sila rujuk banner di bawah untuk lokasi Drypers Truck.




Semua jauh-jauh. Tak dapatla Ibu join. Huhu. (Semenjak dua menjak ni Ibu sayang betul kat Drypers -Hehe)

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MaMa ZuRa said...

salam, nak tanya la..pasal menang foto bersama drypers tu kan..diorang call ke emel?dah buat ke party tu? kan birthday ammar dah lepas?atau saya terlepas ni?

BabyIbu said...

mama zura, diorang call. em dah selesai party tu, esok yana post entri.

nurulazham said...

ermm...xde kat batu pahat pon...huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop