@ Saya suka Cardigan

Sunday, April 11, 2010

Ibu suka pakai Cardigan. Senang sebab pertama boleh pakai dengan baju lengan pendek or baju kecil dan kedua sebab boleh mengelakkan Ibu daripada sejuk di pasaraya. Petang tadi Ibu ikut adik Ibu aka Pak Ngah jumpa Shida aka pembuat hantaran perkahwinannya. Jumpa di kedai Shida - ButtonMyButtons

Dulu Ibu pernah beli cardigan kat sini, ala yang Ibu pakai masa pergi Nuffnang family day out (yang mana sampai sekarang tak sempat post lagi post-eventnya - Ibu memang hampeh). Ini yang kaler pink ni..


Sebenarnya banyak yang dijualnya, dari baju, skirt, dress, beg sampailah ke aksesori. Kebanyakannya Shida ni design sendiri. Ibu berkenan Cardigan sebab yang lain tu Ibu tak terbawa (huhu - dah bawa Ammar yang lain memang tak terbawa la - keke). Kali ni Ibu beli dua, satu Pak Ngah hadiah dan satu lagi sendiri bayarla. Meh Ibu tunjuk sikit.

Ini Pak Ngah kasi - sangat feminin - I likee

Pak Ngah kata perasan muda pakai cardigan camni - Ibu berkenan sebab sangat sweet dan simple - leh pakai malam-malam pergi teman Ayah isi minyak ke..

Em disebabkan terlampau kusyuk berborak lupa ambil gambar kedai Shida ni. Sempat posing satu gambar je (konon berangan model - muahaha).


Sesiapa berminat, boleh pergi ke kedai shida di Subang Jaya tau ke blognya ButtonMyButtons (teringat lagu Buttons daripada Pussycat Dolls ~ I'm telling you loosen up my buttons baby (Uh huh)). 

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

temp. housewife said...

cantik2 cardigans tu. sy pun suka. tapi kat msia tak panas ke pakai cardigan? sy pakai cardigan banyak bila start Autumn kat sini (NZ).

nurulazham said...

cantik la yana..
cam teringin je nak pakai..
tp disebabkan masih dokong budak, rasa cam x sesuai plak..hehe..
nampak kelako plak nnt..
tp nak jugak beli 1..mcm sweet jek nmpk yana pakai!

aNnAsUe'G said...

eh. yg black colour tu menarik la! ;D

idah said...

cantik nya cardigan....
=)

Diyana Zulkifli said...

kak nur aka temp housewife, si liyana aka ibu ni..so slim tau.sejuk sikit dia dah menggigil. isi die takdele mcm saya..^^

E'za a.k.a mama Luqman said...

cantekk yg kaler hitam tu..tang lengan tu mmg 3/4 ke

lin muhamad said...

cantikla yana pakai cardigan..

Rugby rules said...

really i like this girl. it is a example of the beauty..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop