@ Tabahkan hatimu..

Tuesday, April 6, 2010

Tadi berblog walking di blog elyn. Terus ke link pasal seorang Ibu yang kehilangan anaknya. Sangat sedih dan sayu. Menitik-nitik air mata Ibu dalam lab yang sejuk ni. Nasib baik student lain tak perasan. Apa pun tabahkanlah hatimu dan kuatkan lah semangat. Alfatihah untuk



7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kejap lagi nak jengah....

Elyn said...

sedih.... i pun speechless

Noy said...

thank you so much for sharing the link..sedih nyer...

Drama Mama said...

so sad. i takleh baca cerita2 macam ni...memang akan menitis lah air mata. huhuhu

Zulaikha Mohamad said...

sedenye yana.. jue nangis non-stop bace.. Ya Allah, tabahkanla hati family dia..

Rugby rules said...

Hi very lovely sharing i love your great post share it again by again.

Imma said...

Baca jugak..I was crying too..sedih gile..husband kat sebelah pon pelik tgk wifey dia nangis2 baca blog..dia pon tak ganggu..sedih sama kot..curi2 baca dari tepi agaknya..hehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop