@ Bersedialah para wanita

Monday, May 17, 2010

Got this from FB. Very funny and maybe very true. So marilah kita bersedia dari segi mental dan fizikal untuk menghadapi situasi makan bola, tidur bola ni. Huhu.

P/s: Last World Cup, Ibu tak kahwin lagi. Tak tahulah macam mana gayanya nanti. sekarang pun ala-ala bebola dah. Huhu

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Byzura Razali said...

:)
masa world cup i tgh preggykan adam.bila tgk bola dia tertido trus kat living room buat i merajuk ...sedey tido2 sorang tau :P

Drama Mama said...

nasib my hubby tak gila bola. huhu. tapi taktau la kot2 tetiba kali ni nak jadi makan bola tido bola...habis lah. hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

BabyIbu said...

Byzura - huhu sedihkan - tapi tu la, kita je dok memendam perasaan sorang2 - hubby tadak rasa apa pun - huhu

DramaMama - lucky you - yana sekarang tak world cup pun dok kena beralah dengan bola

lin said...

kwn kita,hsband dia punye gila bola sanggup beli lcd baru..home theatre set,upgrade aastro beyond..adeh...seb baik laki aku tak camtu.kalau tak,kopak duit.....huhu

isabelle said...

my hubby pun x la gila bola sgt, tapi xtau la kalo2 kali ni. anyway, get ready je la. kalo dia ckp apa2 yg bola-based, kita 'ya' je la...

Diyana Zulkifli said...

ayokk,tak tahu.tambah plak skrg ang dah ada kuali astro.keh keh keh.*weh,sorok remote.rugi tu,ari malam2 star world mcm2 cerita.hihi

*ateng bola dah kurang skrg.geng takda.lps tu plak dia gila main game.tgk bola dh krg

miela said...

kami kaki bola...heheheh

LuvTrendBoutique said...

kami kaki bola...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop