@ Dah lama teringin

Friday, May 14, 2010

Ibu dah lama teringin nak buat photobook ni. Cantik je kan tapi itulah mahal. Ibu teringin nak buat untuk Ammar. Letak gambar dari lahir sampai sekarang. Sejak zaman digital ni, semua gambar terperap dalam lap top. Ada juga print tapi kemana-mana tah.


Tengah blogwalking, Ibu nampak ada contest daripada KedaiGambarKami. Hadiahnya adalah free photobook. Erkk macam best je kan. So ni Ibu nak sertai la ni. Contest apa? Jadi top referrer dan menang photobook.


Untuk sertai sila ke KedaiGambarKami, maklumat lanjut pertandingan sila KLIK SINI.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CatlinaFly said...

salam..utk join contest tu, ada lagi sat step penting..kena tinggalkan komen kat entry contest..harap maklum..

IZAN said...

Salam Ibu *terasa muda pulakk* hu hu.
Kalau masih ingat Izan dulu pernah join contest masa hari raya & menang wrislet yg sangat comell tuh. Since then jadi follower blog BabyIbu sambil ikut info2 terkini kat blog nih. Di sebabkan blog ni quite aggresive and selalu share many usefull info to others maka dengan ini Izan nak bagi award kat blog Baby Ibu.. 'Sunshine Award' gituhh.. Sudilah kiranya berkunjung ke http://sweetomoide.blogspot.com/2010/05/sweetrecipes-gallery-reviewed-by.html

untuk ambil award. Your blog shine & inpired others! Thanks & regards

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop