@ Deko bersama IKEA - part 1

Tuesday, May 25, 2010

Kawan Ibu cakap rumah Ibu dah macam disponsor oleh IKEA sebab banyak barang IKEA. Yelah rumah 10 minit je dr IKEA. So asal lalu, singgah. Bila dah singgah, ehem, apa lagi - belilah. Huhu. Meh Ibu tempek sikit gambar. Sila abaikan barang yang bersepah-sepah yang menjadi background gambar. Ibu letak nama sekali eh kalau ada dan harga Ibu letak harga asal. Masa beli murah sebab Ibu tunggu sales/promotion baru pergi.

Set meja (tak ingat nama - harga asal dalam RM49 - harga beli RM15)

Trofast Series (Storage box biru RM19, Putih RM16, Penutup RM5)

Safety Plug (RM8.90) - Bagus untuk elakkan anda bermain dengan plug

GRUNDTAL towel holder (RM49) - sangat bagus untuk letak towel dan telekung

MARKOR TV BENCH (RM1159) - Ibu dapat harga RM389 je

MARKOV Bookcase (RM1299) - Ibu beli RM800 - sekali lagi pesanan penaja, buat-buat tak nampak la buku yang bersepah itu ye

Kalau MARKOV series ni kayu die elok dan solid. Sesuai le nak letak benda berat mcm tv dan buku. Oklah esok sambung lagi ya.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mama_umar_maryam said...

ish,sukenye..mcm saye jugak,beli sikit2 and time ade sale aje,lame2 bykla kan brg2 ikea tu,hik3..

p/s: jemput join my 1st GA ye ;)
http://superzetymarlia.blogspot.com/2010/05/giveaway-pertama-dari-zety.html

*∽ IZAN ∽* said...

Best nye rumah sebelah IKEA jekk? Suka barang2 ikea yg innovatif ni kan! Izan pun baru beli penyangkut tuala/telekung tu minggu lepas.. tak pasang pun lagi hu hu.

Lin said...

wah bolehla wt umah yana jadi real showhouse ikea..hehehe

suka gak gi ikea tapi jauh sgtla damansara tu..

Sherry said...

so neat :D got award for you

sherryshopping.blogspot.com check out!!

iswatie "colours of life" said...

dulu rumah dekat ngan ikea mmg selalu grab brg yg murah.....

but skrg....tgk ja lah...tunggu masuk umah baru nanti lak...

Kauthar said...

jelesnye rumah akak dekat dengan IKEA..bilalah penang ni nak ada IKEA jugak..hihihi berangan!

Elyn said...

seronok tgk org pakai brg ikea ni.... nmpk kemas je umah.

i lak 99% brg dlm bilik cap ikea huhu

DrSinga said...

kita suka karipap Ikea!!!
besar!!!
telur dalam nya pun besar!!!

dbalkis said...

nak tumpang tanya la, camne dapat murah rak tv and rak buku tu..saya tengah konon2 nak beli. Yang rak buku tu ada kaler putih kan?

miSs inTerpReted said...

uishh....murahnye set kerusi dgn meja untuk budak kecik tu! beli masa sale ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop