@ FaceBook la

Saturday, May 29, 2010

Banyak sangat message la notes la pasal iklankan barang di Facebook. Siap kena tag di gambar barang. Sangat tak suka. Penuh email dengan sembang-sembang orang pasal barang. Huhu.

Oh ya. Malam ni Ibu balik Kedah. Cuti panjang sebab adik nak kahwin. Jumpa ya orang Kedah.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

fazilzura said...

salam Bu..

huhuhu samo le kite... kalau brg tu mmg kite carik xpe lg.. ni ado ubt diet le.. entah hape2 di tag nye..

nurulazham said...

nurul pon x suke..hehehe..
wah..blog berwajah baru!soooo...nice!!!

Oyis said...

kalo ada cara nak disbale diri drpd kena tag dkt benda2 x berpekdah tu kan bagus. annoying tau. teruja tgk email kata anda kena tag, tgk2 brg ntah sapa ntah. hangin!

yati said...

Salam owner, sy juga ada blog http://mylilzahracollection.blogspot.com menjual pakaian kanak2 dan sy juga ada tag gmbr tp hanya pada kawan2 sy shj.

Sy memahami kenapa org tak suka ditag pada gmbr yg tiada kaitan. Oleh itu sy rasa, kaedah terbaik adalah berhati2 apabila menambah sahabat difb kerana sesiapa shj dlm list friend ada blh tag anda.

maaf la kalau tetiba sy mencelah...sy ada la juga singgah2 mbaca diblog ni bila berkesempatan

Oyis: sy rasa you boleh remove tag tu dgn pergi ke gmbr tersebut n untag nama you.

ieda said...

org kedah ka?..kat mana?

ibu MZW @ farah idayu said...

1stly, cantikla newlook utk blog ibu ni..suka~ ehehe..saya silent reader je selama ni. btw, salam kenal2..hope leh tukar2 link ye ;)

p/s: saya jarang online fb sbb xbrape suka ngan tag2 kat gambo xberkaitan tu n malas nk baca pe yg latest org post kat wall tu..haha~ kdg2 sekadar nk bgtau pi toilet jek pun nk post kat wall dia..aiyakk~

Diana Din said...

kita pun x suka... penuhkan mailbox jer...

Rugby rules said...

Oleh itu sy rasa, kaedah terbaik adalah berhati2 apabila menambah sahabat difb kerana sesiapa shj dlm list friend ada blh tag anda...

BabyIbu said...

ieda - saya org jitra..

Anonymous said...

salam pergi je dekat gambar yg di tag tu...pastu remove tag kt nama kite...so xde la komen2 tu masuk kt email kite...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop