@ Free La Sangat

Tuesday, May 18, 2010


Em malas nak cakap banyak-banyak. Iklan gempak habis. Kata free tapinya nak buka website lembab nak mampus. Lepas boleh buka, berapa kerat je yang ada freenya. Itu pun separuh nyawa Ibu klik satu-satu. Sabar jelah. Itulah namanya pun free kan. Huhu.


P/s: Ada sesiapa kerja Airlines boleh kasi Ibu discount best2 tak? nak pergi Hong Kong ni..huhu

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mummy_adam said...

rasa nyer mcm sume org complain xleh bukak..

Mila_ibu najihah said...

sumer pun excited nk bukak tu yg tak dapat tu..sy pun mengalami nasib yg sama ☺☺☺

Drama Mama said...

haaa...sama lah!!! tapi my friend dapat la pulakkk! tension ja. tsk tsk tsk

http://twinkywinkystars.blogspot.com

atoyis said...

itu fasal la..nk masuk sikit punya susah

jojomagazine said...

Bila nak pi HK?

I baru beli tiket MAS ke HK. harga few hundred extra from AA. Tp rasa berbaloi sbb dpt booking infant bassinet n booking seat tanpa extra charge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop