@ Fridge Magnet

Thursday, May 27, 2010

Dulu masa kecil-kecil Ibu suka kumpul setem. Bila dah remaja, Ibu kumpul novel dan majalah. Tapi sejak dah kahwin, Ibu suka kumpul fridge magnet pula. Macam best bila tengok banyak-banyak kat fridge. Ia juga merupakan satu kenangan ke tempat yang kita lawati. Setiap kali Ayah outstation mesti Ibu pesan satu - Mama and MIL pun akan pesan juga. Kira dah jadi hobi bersama. Tapi yela collection Ibu baru sikit. Takpe, nanti Ayah pergi beli lagi ya.

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

churalliya said...

alamak, magnet HK dah abis lak.. kalo tak bleh bg babyibu utk meriahkan collection..

Mrs.R @ Emi said...

sama laaaaaaaa...

isabelle said...

hehe..ada gak hobi mcm ni. tapi fridge kecik la. xdan apa, dah x de space.

mummy_adam said...

minat jugak, tp adam suka buat main pastu hilang :(

e.l.i.s.s.m.i.e said...

fridge magnet kat peti ais me mesti selalu kena buat larik dek alien kecik.hehehe

Oyis said...

kita pon minat kumpul fridge magnet jgk. sayang skali x byk berjalan sgt pon, so koleksi sket2 adalah. mcm mummy adam jgk, aisyah suka buat main, so hanya bole decorate pintu peti atas shj la...

mamaAliff @ salmi said...

yana, hobi kite sama la..tp aku nye lg kurang la kt fridge tu dr ko heheh...mana2 pegi mmg bli benda tu..as kenangan kan...

best!!

Rugby rules said...

kita pon minat kumpul fridge magnet jgk. sayang skali x byk berjalan sgt pon, so koleksi sket2 adalah...

Rugby rules said...

I've done an experiment where i placed a magnet under a bean while it grew. The bean with the magnet grew larger compared to the bean without a magnet..

Rugby rules said...

I suppose you can find weird instances where cert5aqin magnetic poisonw were taken away from the plant, but plands are not magnetic, and not affected them....

kedaigambarkami said...

samalah kita! :)

catlina

Mar said...

cute & comel..at least ader hobi bersama..

MiSsZ said...

kalau ibu minat FM, ibu kena tengok kat sini:
http://misszgardenlittleshop.blogspot.com/

4 FM hanya RM10!!! Murah dan cantik..

Selain FM, keychain and tempat gantung kat hp n kereta pun ada... Jenguk tau little shop MiSsZ!! Thanks!!

Web Developer India said...

kita pon minat kumpul fridge magnet jgk. sayang skali x byk berjalan sgt pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop