@ Hadiah Sambutan Hari Lahir Daripada Drypers

Saturday, May 1, 2010

Ingat tak Peraduan “Snap, Send & Win” Drypers Wee Wee DRY? Dulu Ibu ada mention kan yang Ammar salah seorang pemenang untuk bulan April. Ini nak kongsi gambar masa parti tu yang berlangsung pada 18 April 2010. Sebelum tu, Ibu nak minta maaf pada sahabat-sahabat Ibu kerana tak dapat menjemput ke majlis tersebut. Maaf sangat-sangat ye. Kebetulan adik Ibu kahwin di Klang pada 17 April 2010, maka Ibu jemput saudara mara yang tidur di rumah Ibu ke majlis tersebut.

Berbalik kepada sambutan hari lahir, pada awal April, pihak Drypers call minta fakskan IC Ibu dan Ammar sebagai bukti. Setelah hantar, diorang telefon balik dan confirmkan tarikh, masa dan tempat. Ini kad yang Ibu dapat untuk diedarkan (tp tk edar pun sebab ajak mak-mak sedara - simpan buat kenangan):

Kad Jemputan

Jemputan terhad kepada 20 dewasa dan 10 orang budak tetapi Ibu ada tambah sendiri. Ok malas nak cerita banyak-banyak, Ibu tempek gambar jelah eh.


Cenderahati untuk tetamu

Banner

Banner lagi

The Food

The cake (sungguh sedap tapi tak tahu dari kedai mana)

Birthday Boy (yang blur-blur apakah yang terjadi)

The guest (Mak Tok pun ada tau)

Saudara Mara

Bergambar sebelum potong kek

Sesi memotong kek

The only picture Ayah, Ibu dan Ammar (Ayah jadi cameraman hari tu - huhu)

Thanks to Drypers

Pendek kata bestla. Merasa juga berbirthday party di KFC (kalau sendiri tak de le). Ada banyak game dan activiti untuk budak-budak. Tapi budak besar enjoyla, kalau baya Ammar tak pandai sangat lagi (semua baya Ammar pakat berdukung masa Chicky tu sampai - takut). 

So, apa lagi. Bagi anak birthday bulan Mei ke atas boleh lagi join. KLIK SINI. Terima kasih banyak2 pada Drypers di atas hadiah yang sangat berharga. Tahun depan buat la lagi ye. Hehe.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nurulazham said...

Congrats ammar dapat besday party free dari drypers..
tak tau la Sara dapt ke tak..kot tak taulah syarat dia macamana..kot2 org johor x layak ke..heheh

anin said...

bestnyeee.. murqh rejeki

nak ugakk

Elyn said...

meriah!!!

zura said...

best la..tahniah ye..yana, ari tu diorang ada gak minta fax ic..n tanya tarikh yg sesuai...xtau la dpt ke x..yana dulu lama xdorang umumkan menang lps call tu...

akmafaizal said...

Wah..bertuahnye Ammar..moga2 jadi anak yang soleh. Amin

mama khairul said...

tahnia... buat md amar. anak saya muhammad khairul ikhwan pun bertuah dapat menang... alhamdulillah diraihkan pada 19/09/10 (mama nor sandakan sabah)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop