@ My Google Adsense Earning

Sunday, May 16, 2010

Em one of the reader minta Ibu tunjuk sikit Ibu punya Google Adsense. Ini betul tau bukan tipu. Lambat lagi pun boleh keluarkan duit sebab die kena USD100 baru boleh checkout. 6 kali keluar Nuffnang baru boleh keluar Google Adsense ni. Syaratnya: blog anda hendaklah ditulis dalam bahasa Inggeris (campur-campur pun boleh) - macam blog BabyIbu ni takdela hasilnya. Earning ni dari blog Ibu yang lain yang dirahsiakan identitinya. Sebab apa rahsia? Rahsia jugalah - Huhu.


Macam tunggu buah durian jatuh nak dapat USD100 - keke - bila dapat leh senyum lebar sikit..hehe..

P/s: Kesimpulannya, kalau nak buat duit daripada blog memang boleh sangat-sangat. Cuma kena gigih betul-betul (Ibu tak berapa gigih - part time only - duit pun masuk part time jelah - hehe)

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Kancilbiru said...

saya punya google adsense tak boleh nk set set...tah kenapa tah...huhu

IZAN said...

saya punyer lagi kijamm.. dah kena disable tak pasall.. kijamm kijamm!! uhukk!

dbalkis said...

nak tanya la buleh? brapa lama agaknye nak dapat ala2 gini dan brapa ramai average visitors/unique per day nak dapat ala2 gini? saja2 nak mengukur baju di badan sendiri..my blog kene reject ngan adsense dah 2x coz use unrecognized language..haha..

isabelle said...

i xreti nak buat nie...waa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop