@ Ni sape takde keje ni?

Tuesday, May 11, 2010

Lelaki mana yang tidak ada kerja buat ni? 

Emm nasib baik la matematik Ibu agak hancur kalau tak sudah kukeluarkan equation baru. Huhu. Lelaki kena sedar, diorang hanya perlukan masa dan wang tapi kita ni perlukan masa, wang (nak dressing lawa-lawa), effort (belajar masak la, belajar itu ini mengikut kriteria yang diorang nak) dan pengorbanan (kena jaga hati die dan juga hati sendiri - ni kes sendiri merajuk sendiri pujuk). Makanya (ada setuju?) - keke

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

BIONIC WOMEN said...

tu ler ibu...
kekadang ada jugak lelaki yg x menghargai segala pengorbanan kita pompuan ni..
mujurlah org2 tersayang dikeliling kita xder yg beranggapan pompuan macam ni..kan ibu?

Drama Mama said...

haa betul. masing2 banyak pengorbanan sebenarnya. bukan women ja = trouble, men pun sama ja sometimes! kan kan kan? hehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop