@ NUK - Hadiah

Tuesday, May 25, 2010

Masa pergi Expo Parenthood tahun 2008, Ibu beli botol susu untuk Ammar. Masa tu register untuk NUK Baby Club. Tak sangka mereka ini sungguh aktif. Memang brand lain tak lawan punyalah. Tiap-tiap tahun hantar artikel (setahun adalah 2-3 kali) dan hadiah birthday untuk Ammar. Tahun lepas kasi hadiah 3 sudu warna-warna. Tahun ni berus gigi. 


Patutnya semua brand terutama diapers dan susu (bulan-bulan melabur dekat ratus tu) kena aktif macam ni la juga.Barula kita sayang. Tak gitu?

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mrs.R @ Emi said...

yeay!! best kan..me pon jd member NUK :)

anin said...

cmana nak jadi member..nk gak hadiah

Asmahani.A @ AA said...

yana, melabur ke melebur kat pampers.. kekkke...
macam enfa ada club juga kan. kumpul point dari setiap belian, and boleh redeem hadiah. tapi tidaklah sesusah nak redeem dengan anmum!

UyuNs NuRuls said...

macamaner nak join NUK members ek..?

BabyIbu said...

em hr tu isi borang kat kaunter NUK masa expo - kalau dpt thu cara lain will roger ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop