@ Pening

Saturday, May 8, 2010

Semalam tak sempat nak update blog. Paginya Ibu pergi Expo Mom & Baby (petang jap g update) dan petang ada bengkel. Balik pulak merempit dalam hujan. Terus sakit kepala sampai pagi ni. Adeh. Mungkin juga sebab datang bulan. Ibu sekarang, dalam tempoh 'itu', mesti kena sakit kepala yang kaw-kaw punya sekali. Hormon ke apa tak tahula. Since Ibu tak suka makan ubat. Tidur jelah (tapi sempat lagi layan IP Man semalam - best giler - pening kepala pun sanggup tengok lagi). Huhu.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop