@ Penyangkut tudung ala di Kedai Ariani

Friday, May 21, 2010

Ibu sekarang kan peminat tudung macam Ariani dan Munawarah. Masalahnya ialah untuk menyimpan. Ibu tak suka lipat nanti jadi peronyok sikit. Nak gantung kat penyangkut tudung IKEA takut terpenyek pula kepala die. Sekali ibu pergi rumah mak cik, ahaa terjumpa solution. Taraa..


Ibu pun pesan kat die. Die beli kat kedai borong (Ibu pun tak pasti di mana). Satu RM2 (satu plastik tu RM20). Ayah kata mahal. Mahal pun mahal la. 


Jeng-jeng. Saje susun ikut warna konon-konon kat kedai Ariani. hehe.

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nieda said...

beli kat mana ni?mmg tgh mencari penyangkut mcm tu..please kalau ada info share with me

Mrs.R @ Emi said...

mmg mahal la yana :)
sy bleh dpt rega rm1- rm1.20
lenkali kalo nk tmbh leh mtk tlg sy

fazilzura said...

zr baru beli yg lobang2 cm ikea tu .. tp lain skit..

yg ni ibu beli kat er?

tp kalau nk murh beli penyagkut bj tuk kanak2 tu

zue @ annaleeya said...

ok gak..nmpk kemas sket kan???

BIONIC WOMEN said...

kita tengah cari jugak ler..
Mrs. R@ Emi...kalau nak suh bli jugak leh ker?hehe

Farah said...

Mrs R@Emi,saya nak jugak!

hehe saya pon tgh gila tudung ariani ni sebab senang nak pakai..buat mase skang ni saya sangkut guna penyangkut budak (yg kecik tu la).

unlisted_one said...

wah,..beli dimana? share la..hehe

zh-ena said...

ena pernah nampak penyagkut nie ada jual di GM bukit tinggi

zailamohamad said...

Salam, saya nak promote, sale's blog Zaila pon ada jual juga, harga dia dalam RM9/10 pcs so kalau berminat nak order bolehlah masuk ke blog www.marikelih.blogspot.com

NHCH said...

ariani pun ada jual. satu rm2

ANA & ANI said...

salam.. Su pun nak promote.. if nak HANGER TUDUNG ARIANI/MUNAWARRAH ni kat blog ni ada jual... ;D http://nurbarakah-collections.blogspot.com sudi2lah singgah ya.. THANKS...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop