@ Saya suka Victoria Secret

Tuesday, May 18, 2010

Ibu mula kenal Victoria Secret masa Ayah belikan Ibu EDT Sweet Temptation Secret Garden. Masa tu Ayah outstation ke US. Dan ya masa tu Ibu masih tak tak tahu apa itu VS, Coach, LC, Nine West dan sebagainya. Jadi apa Ayah beli Ibu suka je (bukan suka je tapi ala-ala sengih-sengih sambil cakap tq). Ayah pergi tahun 2006 kalau tak salah Ibu dan belikan Ibu EDT Victoria Secret, handbag NineWest dan seluar jeans Levi (yang sampai sekarang tak padan sebab besar - huhu).

Berbalik pada Victoria Secret, sejak itu Ibu jadi peminatnya sebab sangat wangi. Rupa-rupanya baru Ibu tahu kat Malaysia ni takde kedainya. Kalau nak beli pun kena cari online atau ada jual sikit-sikit kat mana-mana kedai. Last year, Ibu pesan kat kawan, Body Mist dan Hand and Body Lotion. RM30 je beli kat negara Arab sana. Tapi yelah, die pun pesan kat kawan mak die, maka susahla nak pesan selalu, sekadar tumpang-tumpang jelah.

Baru-baru ni Ibu cari lagi, ingat nak pesan kat kawan Ayah kat Saudia. Tapi die tak jumpa katanya. Kemudian Ibu pun memulakan pencarian secara online. Rupa-rupanya wangian yang Ibu suka dah discontinued di US. Huwaaaaa. Boleh pulak camtu ye. Nasib baik jumpa satu blog jual Victoria secret ni. Dia ada stok. ibu pun apa lagi borong sakan.


Ibu beli Sweet Temptation EDT, Body Wash and Body Lotion. Puas hati. ini kira stok 2-3 tahun punya. Kepada yang berminat boleh layari Victoria Secret Heaven atau kalau nak free masuklah contest Ibu ada hadiah EDT VS.

Confirm wangi ni

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

lin said...

yana,which one yg best eh?kita nya stok pun dah nk abis ni..ingt nk try vs..bau apa yg ala2 fruity sket eh?

atoyis said...

best ka bau dia..kak su ni klu bau lain mulalah nk pening2

Sherry said...

hi, I need help in contest wonder if you can help me.


sherrygo at hotmail dot com

Imma said...

kan ada slimming cream from secret garden tuh..ok tak Yana..pernah or ada tau memana info pasal slimming cream tuh tak..

Klu ada text me boleh..?? immasurya@gmail.com

Elyn said...

tak pernah try pun wangian dr VS ni..... mcm besh je.... kang ade yg terjebak ni!! hehehe

mummy_adam said...

macam menarik jer, xpernah try lg n amat menggoda..

miralatiff said...

I like VS too...its smells last longer kan?? Nice blog..

Sha-Sha said...

Hi sis, you love VS?
Cuba sis try http://mydressingbarn.blogspot.com ... cheaper kot if not mistaken :)

Ada jual sample jgk.. so klu tak pernah cuba.. boleh try samples dulu.
Btw, Sha loveeeeeeees VS too :)

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Victoria secret body mist said...

Body Mist yang botol baru punya ada x?

TQ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop