@ Shoutbox

Monday, May 24, 2010

Ramai suka tinggalkan jejak di shoutbox. Tapi Ibu jarang sempat nak baca. Seminggu sekali baru nak belek. Tapi feature shoutbox sekarang Ibu tak puas hati la. Ini adalah shoutbox di BabyIbu:


Tapi Ibu tidak puas hati sebab beberapa perkara:

  • tidak boleh nak reply terus di sesuatu komen tu so nak kena scroll atas bawah (pening nak me'reply')
  • bila dah banyak sangat komen, older post die sikit je yang boleh archive balik
So memang selalu la Ibu jarang dapat membalas komen di situ. Sebab tensen nak scroll sana sini. Maaf sangat-sangat pada semua. So, di kesempatan ini Ibu nak tanya. Ada sesiapa ada link ke shoutbox yang lebih baik featurenya dan memudahkan kita untuk me'reply' komen?

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

isabelle said...

aisey..bab2 teknikal ni, xdapek den nak nolong

fazilzura said...

samo le kite Bu ..

zr ni lg ler.. nk tgk pun x leh kat shout box tu

Honey said...

eehh ... ehhh ... ada nama kita lak kat shout box tu ... Maap yer tak dapat nak tolong ...

Mommy Lyna said...

Yana pakai Oggix. dia bole reply terus kat bawah komen tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop