@ Terpilih - Youthsays

Thursday, May 20, 2010

Ingat tak Ibu buat pengumuman pasal projek Uncovering the voices of young, Malaysian Malay Housewives. Alhamdullilah Ibu terpilih. Bai yang tidak terpilih, takpe nanti kalau die buat lagi Ibu akan warwarkan. Nama projeknya Beautiful Woman Diary.


Peserta yang terpilih akan dibayar RM300 seorang dan ekstra RM500 akan diberi pada blog terbaik. Blognya adalah rahsia kerana soalan-soalannya memerlukan jawapan yang agak sulit (dari hati ke hati gitu). Satu hari empat soalan diberikan. Peserta kena buat entri berdasarkan soalan-soalan tu.Hari ini dah hari ketiga dan alhamdullilah Ibu berjaya jawab semuanya walaupun dalam keadaan tak sihat. 

P/s Thanks Monica for the opportunity dan terima kasih juga pada Nana yang bagitahu projek ini pada Ibu.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ApasH said...

saya pon salah seorang dr participant. terkejut juga tiba2 boleh terpilih..

hari mcm kurang idea untuk bebel panjang2.. =)

BabyIbu said...

yana tak jawab panjang2 pun..straight to the point..hehe

*∽ IZAN ∽* said...

tahniahh... rajin menyamar jugak baby ibu nihh.. he he he

mish.qist™ said...

wow, tahniah kak..
blogger tegar jugak ni ek??hik!

♥ LeeN ♥ said...

alahhh. aritu nampak ad kat blog ni tapi lepas tu boleh lupa pulak nak join. takde rezeki kan... :) next time kalau ada, war-warkan la lagi ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop