@ Today Ups and Downs

Thursday, May 13, 2010

Downs

  • Ammar demam dan batuk
  • Ibu pun demam dan selsema
  • Terantuk di kabinet - dahi bengkak sakit
  • Memory card handset rosak - habis gambar dan bahan untuk blogging


Ups

  • Dapat hadiah Top Referral dari Byzura
  • Ingat tak Ibu pernah cerita pasal temuduga SLAB/SLAI? Alhamdullilah Ibu dapat. Semalam Ibu dapat call. Nanti Ibu cerita detailnya ye.
Oklah nak sambung golek dengan Ammar. Kesimpulannya, Allah itu Maha Adil. Diberi sakit sana, diberi lebih sini. Kita kenala bersyukur dengan ujian dan pemberiannya.

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

get well soon. my aisyah pon tgh x sihat. asyik merengek and refuse mkn. budak2 kesian betul kalo dah sihat tu, bkn diorg reti nak ckp kan apa yg x kena. sama2 la kita tabah dan bersabar layan karenah diorg.

tahniah dpt biasiswa SLAB/SLAI. i thought yana dah ada sponsor? so selama ni self-finance ke?

fazilzura said...

TAHIAH IBU tuk thumbs up tu ..

tuk yg lain tu , take ure rest keyibu , now mmg musim x sihat .. ramai yg x sihat .. akil pun baru ok dr kene ulser mulut

Ju@Lucky^Mummy said...

moga cepat sembuh ibu..

AMIEROZIANA said...

setuju sangat2..Allah maha adil

Drama Mama said...

congrats! baisa la kekadang Allah uji, bila bersabar, diberi kita pelangi yang indah. :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

mummy_adam said...

samalah kita, batuk n selsema yg xbest :(

BIONIC WOMEN said...

semoga ibu dan ammar cepat sembuh
and tahniah untuk ibu..

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

my baby olso caught flu and cough...a bit cranky....

I olso finance by SLAB + UiTM scholarship

PUTUBAMBU said...

alah..macam2 dugaan menimpa ye..
semoga both of you cepat sembuh..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop