@ Wajah Baru - Makeover

Monday, May 31, 2010

BabyIbu dalam wajah baru. Ibu pun tak perasan alih-alih dapat ramai komen pasal rumah baru ni. Hehe. Apa pun sangat puas hati. Kali ni Ibu dapatkan design daripada Jiji. Jiji sediakan perkhidmatan untuk header dan juga untuk satu page macam Ibu punya ni. Harga pun berpatutan. Sesiapa berminat bolehla usha blog Jiji ni.




P/s: Maaf la Jiji kalau saya sangat cerewet..huhu. Apa pun two thumbs up for Jiji.

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

cantik!!!

Hanz said...

kemas & simple yet menarik..me pun tengah tunggu jiji siapkan mine...

~MUMMY MARIA~ said...

cantik dan sangat chomel.
i like it..

Sherry said...

very pretty hehe..

emy/mamasuri said...

simple and cantik...

Nia said...

eh,..cantik lah. simple but nice dear!

mummy_adam said...

cantik bangat :)

laila said...

cantik dan segar!!!
selalu jadi silent reader hehehhe..
singgah blog kite ek.

dbalkis said...

nice n cool...:-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suka baca baca blog ibu.sampai sekarang lum habis godek & baca hehe..

selamat berkenalan..

moga kita boleh menjadi teman di alam maya ini kerana kita sam2 ibu hehe

IbuAzroy said...

kreatif. best!!!

Aiza~ said...
This comment has been removed by the author.
Aiza~ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

slm cam tak caye jer dah..
dah tukar lain..
makin cantik...

Mar said...

ingatkan salah blog dah td.sbb lame dah x masuk blog ni pas cuti deliver..pepun makin cantik & menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop