@ Ariani Sales

Friday, June 18, 2010

Ariani buat sales lagi sampai 20 Jun 2010. Ada kawan Mama pesan suruh belikan. Nasib baik dekat je dengan rumah. Kali ni sales murah jugala. Ibu suka tudung Ariani. Tapi beli masa sales jelah. Kalau tak, tak mampu la. Selalu beli tudung full cotton tu selesa pakai (harga asal RM69, sales jadi RM23).


P/s: Sesiapa nak pesan tolong belikan sekali bolehla email babyibu at gmail dot com. Alang-alang dah nak belikan untuk orang tu. Tapi yang plain bolehla, corak-corak tak pandai la.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Yan said...

Ariani aje eh...
ade tudung jenis syria tu tak...??? ngan anak tudung lycra...

E.L.I.Z.A said...

haah..eli pun br baca paper.ada sale ariani..hurmm rs mcm nk beli gak tp rs mcm xnak heheh sbb skang eli prefer pkai shawl...shawl ariani xde sale la pulak.menci!

Drama Mama said...

best ni. nak pesannnn!

BabyIbu said...

rasa hari tu pgi ada juga. tudung syria ni yang melekat kat kepala tu kan.

akmafaizal said...

rasanya ari jumaat lepas 18hb la kan..pegi pwtc, masuk gak kedai ariani kat situ. tak jumpa plak yang murah2..dpt tgk ajelaa..huhu sedey :P

Yan said...

a'ah tudungnye melekat.. pastu pakai ngan anak tudung lycra.. tingin nak pakai.. tp tak jumpe yg murah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop