@ Contest "Warkah Untuk BabyIbu"

Thursday, June 3, 2010

Sticky Post For 24 Hours

Berdasarkan nama contest rasanya korang boleh agak apa nak kena buat kan? Meh sini Ibu terangkan:

Caranya: 

  1. Hantar email kepada babyibu at gmail dot com dengan tajuk "Warkah Untuk BabyIbu - namaglameranda" - contonhya "Warkah Untuk BabyIbu - Yana".
  2. Dalam email itu, diharap anda berikan komen, pendapat dan cadangan untuk memperbaiki blog BabyIbu ini
  3. Dalam email juga, nyatakan kenapa anda suka BabyIbu dan di bahagian mana BabyIbu dapat memperbaiki lagi kelemahannya (bahagian anda tak suka)
  4. Terbuka pada semua reader BabyIbu (kalau korang tak pernah baca sini macam mana nak komen kan?)
  5. Semua email adalah rahsia dan hanya untuk bacaan BabyIbu sahaja.

Tempoh
2 Jun 2010 sehingga 30 Jun 2010

Hadiah
  • Pemenang akan dipilih oleh tuan punya BabyIbu ni. Tidak semestinya banyak puji atau banyak komen je akan dipilih. Semuanya kena seimbang. Ibu akan pilih email yang paling ikhlas dan meninggalkan kesan.
  • Hadiah ialah Card Wallet untuk 7 pemenang

17 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kinna said...

kepada babyibu..dah lama sy nak tulis emel/surat etc kat babyibu ni..tunggu la ye.cukup bulan sy pos :)

isabelle said...

ingatkan warkah2 ni nak kena pos dgn setem bagai. hahaha.poyo betul i ni.

Anonymous said...

err..nak tanya ni, surat2 ni ada possiblity tak utk di exposekan dlm blog.. hehe..malu aahh

Nia said...

nanti tunggu entry yek..hehe

BabyIbu said...

kinna - sila2 - hehe

isabelle - ni warkah zaman digital la is

anonymous - semua adalah private and confidential

nia - sila2

PUTUBAMBU said...

wah..best ni..

rasa macam nak turut serta..tapi cam malu2 pulak..

insyaallah..insyaallah..

eiNa said...

uiyoo.. ni kalau k.eina join x pe ker? ekekkee

tiefazatie said...

nak cube juga la nt..hee

sywalsimpsons said...

Ibu syawal dah join contest ni tau....aper yang ibu syawal kt smua dr ati 2...maaf ye klo tersinggung...heheheheh....baca tau warakah untuk babyibu 2 k...

akmafaizal said...

insya Allah..saya pun nak hantar. harap2 berkenanle ek..ngeh3 :P

idah said...

salam kak..
idah join jugak yer...
dah send dah email...
=)

mama zharfan said...

me dh join - me dh send email ;)

Momma Mia said...

Kami pun dah email. Fr Azlin

Sherry said...

I ada email , kamu dapat?

Ma...ma..... said...

salam...yana,sy dh email gak...mama double H

tiefazatie said...

salam babyIbu..
ifa dah send email..
pinkteddy84@gmail.com email ifa guna..=)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak,saya pun dah sertai:

kolekacanghijau2@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop