@ Ekspo Mega Beli Barangan Malaysia

Thursday, June 17, 2010



Semalam MIL cerita pasal Ekspo Mega Beli Barangan Malaysia. Ekspo ini berlangsung di PWTC daripada 16 Jun sehingga 20 Jun 2010 (10 pagi hingga 9 malam). Ada orang kata ekspo ni best sebab barang yang dijual murah-murah. Ada pelbagai barang seperti kosmetik, baju, buku, pinggan mangkuk, makanan dan banyak lagi dengan harga yang murah.

Betul ke eh? Ada pernah pergi ekspo ni? Kalau betul murah teringin juga pergi. Yelah nak menyokong barangan tempatan. Sesiapa pernah pergi share la pengalaman kat sini sikit. Kalau best bolehla kita buat rombongan ke sana. Tak gitu?


3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Asma said...

baru je nk plan pegi weekend ni..jom ramai2 sokong produk m'sia =)

This is .... said...

emy pernah pegi masa dulu2 zaman universiti.. beli camera canon yang powershot tu.. Murah sikit kot dari kedai, tapi, best dapat banyak gift..

SueRosly said...

Best pegi ekspo Mega beli barangan Malaysia. Dulu dia buat kat KL Convention Centre. Sue beli meja yg macam IKEA tu, yang boleh tutp n buka. Murah... Sue beli kat SimeWood... Esok pun Sue nak pegi dgn mak Sue. Nak beli mesin jahit tepi... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop