@ Get listed!!

Friday, June 4, 2010

Ha perasan tak Ibu dah launch BabyIbu Shopping Guide. Memandangkan ramai dok iklan kat chit chat Ibu yang cute tu makanya Ibu lancarkan shopping guide ini. So win-win situationla kan. Ibu letak linknya disini:



Kepada sesiapa yang nak blog shopnya di senaraikan. Sila email babyibu at gmail dot com dengan tajuk: BabyIbu Shopping Guide - nama-blogshop-anda. Sila emailkan maklumat berikut:

  • Nama Blogshop:
  • Link:
  • Produk yang dijual:
  • Kategori: Kategori mana yang nak dimasukkan (Contoh toys, clothing) - kepada kedai yang macam-macam ada sila pilih keutamaan kategori anda
  • Promosi (sekiranya ada - tidak wajib sunat sahaja): Promosi khas untuk reader BabyIbu contohnya free shipping ke discount ke

Ibu akan cuba add blogshop sekerap yang mungkin bila ada kesempatan. Harap semua memahami situasi Ibu yang agak sibuk. Setiap minggu, Ibu akan cuba review satu blogshop secara random. Blogshop yang ada promosi untuk reader BabyIbu semestinya diberi keutamaan. So again, win-win situation untuk semua juga. Apa-apa pertanyaan boleh email babyibu at gmail dot com.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Hanz said...

Bagus jugak Yana buat ni..thanks! Sat lag me forwardkan infos my blogshop yang tak seberapa tu.. :>

Imma said...

Ada satu blog kawan kita..Ima tolong memember nii..

Twinky Winky Stars
http://twinkywinkystars.blogspot.com/

Blogshop ni menawarkan tempahan diaper cake. Untuk maklumat lanjut dan diaper cake yang pernah dihasilkan, bole ke blogshop di atas. Selain diaper cake, tuan punya kedai ni ada jugak menyediakan khidmat tempahan goodies, candy, kad ucapan dan yang sewaktu dengannya..Cuba laa jenguk2 mana tau berkenan di hati..

Honestly I dah berkenan dengan her pure and original hand crafted..very nice..sweet and creative with super duper cute presentation.. :-)

Happy shopping...

ShaNaz said...

ibu da dua kali email tapi tak listed juga...

maybe dia termasuk SPAM kut..

shanaz

http://www.scottishajjar.blogspot.com

selling toys

currently organizing a contest ends 31/8/2010 :)

thanks ibu.. hopefully this time mine will be listed k :)

Tupperware Ville said...

Nama Blogshop: TupperwareVille
Link: http://tupperwareville.blogspot.com
Produk yang dijual: barangan tupperware
Kategori: Kitchen/Beverage
Promosi : free gift tambahan utk BabyIbu nye follower

Wallcraft said...

Nama Blogshop: Wallcraft Wall Decals Store
Link: http://www.wallcraftstore.com
Produk yang dijual: wall decals/Wall stickers for kids room
Kategori: Kids Room
Promosi : free wall decal lucky draw for BabyIbu's readers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop