@ Guna isyarat

Thursday, June 24, 2010

Entri pendek sebab sibuk sikit hari ni. Just nak share something Ibu jumpa masa Google. Menarik juga untuk diaplikasikan untuk anak kita terutamanya baby yang belum pandai bercakap.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nigina said...

wahhh ok juga nie.. menarik

Oyis said...

yana, yg ni kan, isyarat dia sama x dgn sign language utk OKU, do you know?

Sari said...

menarikn tertarik..tq 4 sharing

Drama Mama said...

i pernah dngar pasai sign language ni..tapi tak pernah try. it's good for budak yang tak bercakap lagik.

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Sidratul Muntaha said...

owh ni..
eheheh..
kena belajo blik.
tkut tak leh phm klu zahraa' nnti dah reti nak mcm2.

Hanz said...

Kami memang amalkan Baby Sign ni...

http://thehoneybunch.blogspot.com/search/label/Adore%20BABY%20SIGN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop