@ Hadiah bagi 'Warkah Untuk BabyIbu'

Wednesday, June 9, 2010

Seperti yang dijanjikan, ini hadiah untuk pertandingan 'Warkah Untuk BabyIbu'. Card Wallet yang ditempah khas dari ToteBoutique. Setakat ni baru ada 4 penyertaan. Harap reader BabyIbu sudi sertai dalam usaha memperbaiki blog ini dan juga untuk mendapat hadiah yang comel ini. Oh ya, hadiah disediakan untuk 7 orang ya. Maklumat lanjut KLIK SINI.





Rupa dalamnya

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

This is .... said...

macam ni, emy nak join jugaklah.. nanti emy buat surat tu.. :P

PUTUBAMBU said...

wah...oklah tu..
kita pun ada satu totebag dari blog tu... hasil dari intipan kat blog ibu jugak.. hehehe..

yantz-yeem said...

comelnyaaaa.....

akmafaizal said...

cantik3..terasa nak join. tp kita tak retilah buat warkah jiwang nih..hehe :P

akmafaizal said...

cuba nasib.ok. saya dh join, nnt sudi2kanlah membaca warkahku yg tak seberapa itu..haha :P

klau ade yg tertinggal, nnt inform tau. thanks

mama zharfan said...

sgt cute...especially yg pic no 3 tu..sbb floral theme + pink!! nak kena cari idea join contets ni..

MrsPelangi ;P said...

uishhhhhhhhhh..kene join nih...jap..sempat lagi nak buat warkah nih....tgh mengayat..heheheh

mamawafiq said...

wah..menariknya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop