@ Lembab

Monday, June 7, 2010

Internet sangat lembab kat sini. Nak buka emel pun rasa nak menangis. Harap semua orang sabar ya. Ibu akan emel semua pemenang giveaway as soon.

Ibu juga akan cuba upload hadiah Warkah Untuk BabyIbu as soon (buat masa ni tak boleh nak upload gambar - sedihhh). Nanti Internet ok Ibu akan upload cerita banyak-banyak sekaligus. Banyak cerita dan juga good news untuk korang ni.

P/s: Cubaan ke sepuluh untuk upload entri ini

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AMIEROZIANA said...

salam,
nk tnya yg streamix uni package tu, 1st bill ada caj tersembunyi tak hehehe sori komen lari tajuk....

BabyIbu said...

wsalam

em mula-mula ada. husband bawa bill tu ke tmpoint. alhamdullah dah clear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop