@ Mari beli handbag, wallet dan wristlet jenama COACH, LC etc.

Wednesday, June 23, 2010

Kali ni Ibu nak jual a few items. Ada handbeg, ada wristlet dan juga wallet. Majoriti barang baru yang masih dalam kotak lagi. Hobi suka beli beg tapi disebabkan kerja sebagai surirumah dan pelajar (yang takde sape nak tgk dan takde tempat dan masa nak melaram), akhirnya semua dalam almari. Decide to let go sebab sayang tak guna dan Ibu ada perancangan nak beli benda lain (muahaha). 

Di bawah disenaraikan barang-barangnya. Semua barang adalah original yang dibeli terus dari butik dan juga ada yang beli online. Jika berminat just email babyibu at gmail dot com untuk perbincangan seterusnya. 

B001 - SOLD
Liz Claiborne Shiny Croco Wristlet in Black 





Convertible strap with gold tone snap lock slip at one end
Magnetic snap closure
Interior wristlet ; 1 handphone pocket, 1 slip in pocket, 1 centre zippered compartment, 1 backwall zippered compartment
Can be used by itself as a wristlet, clutch, or attach to your belt loop/purse
Approximately: 9 1/2″L X 5 1/2″H X 2″W, Strap 12″
Condition: New
Cun giler. Sayang nak jual tapi dah ada satu lagi wristlet.

Harga Jual: RM 130 (Di butik RM169)

B002 - SOLD
Liz Claiborne Heritage Mosaic Signature Flats 



Flats Boxed Zipped Around Wallet (bone) 
12 credit card slots
1 zippered coin compartment inside
Accordian style
8 "x 4"
With Box

Harga Jual: RM 90

B003
Coach signature pleated gallery tote - 14281



Color: khaki/chocolate
Coach Signature " C " Sateen Fabric with Leather Trim
Top Zipper Closure with Leather Pull
2 Side Pockets with Turn-lock Closure
Interior Large Zipper Pocket and Multifunction Pockets
Double Patent Leather Straps with 8 1/2" Drop
4 Metal Feet on Bottom For Protection
Measurement: L 12 " x H 8 1/4 " x W 5 1/2"
With COACH care card and COACH paper bag
*hang tag memang missing dalam package
sangat cantik cuma dah ada satu lagi COACH beg bersaiz sama

Harga Jual: RM599
Boleh bayar 2 atau 3 kali

B004 - SOLD

Coach Soho Signature New French Purse 42138 



Approx. Measurements: 4.5"(L) x 4"(H) x 1”(W)
Detail Brown Patent Leather Trim
12 Credit card Slots
One I.D. window
Buckle Snap to the Coin Purse
Two Separated Bill Compartments
Condition: Used (9.9/10)
With box and receipt


Harga jual: RM259
Boleh bayar 2 kali

B005 - SOLD
Burberry Ruck Sack Bag


It was a limited edition bag to promote the Burberry Fragrances, thus the labels say Burberry Fragrance on them.
It is mainly black with the gorgeous Burberry Nova Check design on the edges / trims on the pockets, round the bag and on the pull strings. 
Size 15'(H), 13' (W) and 6' (B)

Harga jual: RM180
Boleh bayar 2 kali

B006 - SOLD
Gin n Jacqie: Stripy Alison (Diapers Bag - without changing matt) 







Vinyl printed cotton / cotton lining
36cm x 31 cm x 14cm
STRAP LENGTH: 25cm (adjustable up to 40cm)
Condition: Used (8/10 - semua masih tip top - pakai dalam dua-tiga kali je tapi ada kotor sikit kat luar - gambar attached)

Harga jual: RM98 (Harga asal: RM219.00)

Special Promotion - Taken
First reader yang beli two items ke atas akan dapat buku nota yang sangat cantik daripada Liz Claiborne


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop