@ Uptown Kota Damansara

Sunday, June 27, 2010

Malam tadi pergi ke Uptown Kota Damansara. Dekat je dengan rumah. Tidaklah sebesar Uptown Damansara yang popular dahulu tapi okla kalau nak jalan-jalan cari barang. Dibuka pukul 10 malam sampai 3 pagi. Ada jual beg, tudung, kasut, toys, jam dan macam-macam lagi. Tempat makan pun banyak. Kalau sesiapa dok dekat bolehla jalan-jalan. Kalau hari biasa, sikit sangat kedai yang buka tapi kalau weekend memang happening. Satu je tak best, die buat open karaoke. Suara penyanyinya agak ke laut dan menimbulkan pencemaran bunyi. Huhu. Peace!!

Kasut banyak - terutama Crocs dari China


Beg pun banyak pilihan

Tudung macam-macam jenis. Birai tu pun jual juga.

Ammar nak belon Spongebob tapi Ayah tak kasi. Mahal - huhu.

Adik Ibu je beli kasut dan beg. Ibu. Ayah dan Ammar cuci mata je. Ini Ibu kasi Map ke Uptown Kota Damansara.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mummy Zara Sofea said...

xpnah pgi sini lagi...cam best je...

Drama Mama said...

ahhh dulu masa dok KL slalu gak pegi. suka makan kat situ. hehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Sherry said...

oh nice but hiya.. x blh pergi. :(

Sherry said...

but can inform dear there got open so late.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop