@ Dilantik Jadi Duta Produk

Wednesday, July 14, 2010

Saje letak tajuk gempak sikit hari ni. Hehe. Alkisahnya, kawan Ibu yang jual botol Weego tu tak pandai berInternet. Jadi dengan rasminya die melantik Ibu menjadi wakil di dunia maya ini. Ibu pun dengan semangatnya tolong buat blog shop untuk Botol Weego ni. Mudah skit nak promote. 



So selain botol Weego yang korang dah tau macam mana rupanya. Ada beberapa lagi produk Weego ni. Antaranya:


Multi-Sensory Silicone Teether ni bernilai Rm34.90. Special promotion untuk reader BabyIbu - RM30 (limited). Selain itu ada nipple yang dijual berasingan dan beberapa aksesori lain. Nak tahu lanjut boleh rujuk SINI.

Sesiapa yang masih gusar atau was-was pun boleh dapatkan maklumat lanjut di blog WeeGo ni. Ibu dah letak semua. Klah selamat berweego!!

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mama zharfan said...

congrats liyana :) me nak beli botol susu tu, tp kena tunggu me balik msia next year :)

tiefazatie said...

wah..tahniah sis..=)

Farra Dhelina said...

yeay! weegooooo ;)

akk igt sy kan? hihi ;p

Sidratul Muntaha said...

mintak tolong pomotkan blog den jual cheesecake muleh?!
hihihiih.
nak ltk advert tu kena bape duit yer?!

lydzar said...

cutenyer lah botol2 ni. baper rm tu?

wan nurul hezrina abd halim said...

nak tanya kalau yang getahtuh tak lekat kulatker bila lama basuh?mmg dia melekatjer ek kat botol2.ngah survey gak nak beli botol.ada yang takda BPA tapi 5auns.tak cukup merah minum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop