@ JOHNSON’S® Baby ‘Baby of the Year 2010’

Tuesday, July 20, 2010



Pertandingan JOHNSON’S® Baby ‘Baby of the Year’ kembali lagi. Syarat die adalah bayi yang lahir pada atau selepas 1 Oktober 2007. Emm Ammar bole masuk lagi ni. Hehe. Tapi Ibu perasan jarang Malay dapat masuk final. Nape eh? Huhu. Ini cara nak masuk:


Tarikh tutup31 Ogos 2010. Ini pulak hadiah yang menanti anda:


Maklumat lanjut KLIk SINI

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zaza lensaMama said...

haah ibu. mmg baby malay jarang sgt dpt menang kan? ehhehe...
dah try masukkan my baby last year tp x terpilih Top 20 pun. insyaAllah akan cuba lg.

mama zharfan said...

yup, seingat i cina jer yg dpt menang GP ni...malay kalau dpt masuk final dh cukup bagus

Mrs.R @ Emi said...

u r sooo rite..jarang sgt malay/indian dpt menang..apekah???
tp ada vote online thn ni kan??

Diyana Zulkifli said...

bias.cina bias.

♥ EeiNz ♥ said...

saya nak join tp sarah lahir 30/9. awal sehari jek. melepasss ~ hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop