@ Kenapa Ada @?

Thursday, July 1, 2010

Ramai yang bertanya pada Ibu kenapa di setiap permulaan tajuk Ibu ada @? Ha yang lain perasan tak? Em kenapa ya. Ada banyak sebab sebenarnya:

  1. Sebagai trademark. Ibu percaya untuk mengekalkan sesuatu yang unik, kita kena ada trademark. Sama ada dari tajuk ke (Contohnya Tiara suka mula dengan Dan...) atau pun macam Ibu buat. Jadi semua orang tau, ha kalau start @ tu BabyIbu punya style. Keke.
  2. Untuk mencantikkan blog archive. Kalau takde @ tu, susunan die macam serabut sikit. Kedalam-keluar. Jadi dengan letak @ nampak cantik tersusun macam gambar kat bawah ni. Ini sebab asalnya Obu letak @. Lama-lama dah jadi habit pula.



So, inilah alkisah kenapa ada @. Oh ya. Ini ada beberapa pengumuman.

  • Contest Warkah BabyIbu dah berakhir hari ni. Ibu akan umumkan senarai peserta hari Isnin depan dan senarai pemenang pada hari Selasa. Hujung minggu baru nak teliti satu-satu. Tq pada yang sudi sertai.
  • Contest baru yang hadiahnya mainan untuk anak-anak akan bermula esok. Jadi tunggu ya!!

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nieda said...

haah lah..cantik susunannya..

yatie chomeyl said...

ooo br tau sbb apa ada @ tu

Drama Mama said...

ooo padan lah. ingatkan ada secret code apa kah. tu kira secret code lh gak tu kan. haha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belog my nuha bermula dengan N.U.H.A bila.... hehehehe.trademark jugak tu :)

eza miza said...

ooo...sebab tu ye... baru terjumpa entri ni..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop