@ Kenapa perlu guna Nursing Cover?

Tuesday, July 6, 2010

Sebagai seorang Ibu yang menyusukan anaknya, Nursing Cover sangat penting. Penting sebab apa? Yelah bila menyusu tempat terbuka (anak kita kan bukan kira kat mana tempat, asal lapar je susu la diminta), bolehla cover guna Nursing Cover ni. Takdelah malu sangat, kalau tak kena cover dengan tudung atau cardigan, pernah juga suh hubby tolong cover kan takut orang nampak. Yelah mana tau takut terselak ke apa ke. Dah-dah buat free show pulak. huhu. Ni ha rupa Nursing Cover.


Ibu ada satu nursing cover ni. Sangat cantik dan harga pun berpatutan. Ibu beli kat Kedai Chomel. Kedai Chomel ada banyak pilihan fabrik untuk Nursing Cover. Anda boleh beli yang dah siap atau pilih kain.

Nursing Cover dah siap


Pilihan Fabrik

Cantik-cantik kan?

Selain itu, Kedai Chomel juga ada banyak produk yang unik dan cantik. Semua handmade tau. Huhu. Kalaulah Ibu ada bakat menjahit ni. Ini antara produk yang dijual:

Paci Clip

Chomel Luggage Tag

ABC

Pillow

Ha, kalau berminat apa tunggu lagi. Silalah terjah KedaiChomel untuk dapatkan barang-barang diatas. Dijamin berbaloi-baloi. Kan Dila kan?

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Diyana Zulkifli said...

ang rajin guna tk yana?kat kedai chomel tu..ada blaus utk bfeed tk?yg saiz double xl nye?

*ali ku kuat nenen tk mcm mia.asik nak dakap nenen jek.haish

Anasfadilah said...

terima kasih ye yana for the review and banner :)

ummuabdullahsyaakir said...

cantiknya kak...nak orderlah nanti...senang klu nak pegi mana2

Rugby rules said...

Its basically a big square, I used a pretty cotton print for the front side of mine and backed it with some super soft pink fleecy material.

Rugby rules said...

Just look at a few commercially made ones carefully and go from there. You will see its basically a square with a strap to go around your neck. Not much to it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop