@ Pergi Kursus!!

Monday, July 19, 2010

Hari ni ada kursus. Kursus untuk SLAB/SLAI. Dari pagi hingga petang. Jadi sibuklah sikit.

Pasal pergi Sarawak, Ibu tak dapat ikut. Huhu. Ayah pergi sorang je. Tiket mahal kata Ayah. Maklumlah AMmar pun sekarang dah kira Adult. Adeh tak bolehka minta infant sebab confirm die dok atas riba juga. Huhu lagi.

Pasal Weego, Ibu akan dapat barang minggu ni. Maaf lambat. Kawan Ibu terbersalin awal. Lepas tu ada complication. Die kena operate dan anak die masuk ICU. Kita semua doakan semuanya ok ya.

Oklah. Till then.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

tiefazatie said...

bestnye tue kalu dpt pegi kak..ifa doakan yg terbaek utk kwn akak ye..moga selamat semua nye..amin..

Drama Mama said...

pray for the best for ur fren! alaaa tak dapat gi sarawak e. sayang la pulak kalau tak le gi jenjalan. takpa next time ada rezeki lagi boleh pegi kan. :-D

http://twinkywinkystars.blogspot.com

mekchu said...

mula2 ingat oegi kurus.. opss.. salah baca.. hehehe

neway, najmi menang contest drypers tu.. byk refer dr belog babyibu ni.. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop