@ Sedikit pengumuman di pagi Khamis

Thursday, July 8, 2010

Pengumuman ni berkenaan dengan blogger list. Ibu minta ampun kalau lambat masukkan blog korang semua dalam list. Maklumlah masa limited. Tapi jangan risau, ada masa je Ibu update sikit-sikit. Apa-apa pun terima kasih bebanyak kepada semua dan kepada yang dah  Ibu linkkan harap sudilah link Ibu balik.

Pengumuman kedua berkenaan di mana nak submit link. Nampaknya ramai yang confuse. Diharap jangan tinggal di comment box sebab Ibu tak sempat belek nanti hilang. (Nak tukar ke Oggix pas ni tapi tak sempat nak belek lagi - huhu).



Kepada blogger yang blognya personal boleh submit link ke Exchange Link (kotak bi.ru di atas)

Kepada blogger yang blognya adalah blogshop boleh submit ke Shopping Guide (kotak merah di atas).

Pengumuman ketiga, terima kasih kepada blogshop yang sudi nak masuk Shopping Guide BabyIbu. Ibu dah updated semalam. Kepada yang belum masuk senarai janagn risau nanti Ibu masukkan k.

Pengumuman keempat, keputusan "Warkah Untuk BabyIbu" akan diumumkan esok Insyaallah. Tunggu!!!!

Terima kasih semua. 

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop