@ Seperti yang dijanjikan..

Friday, July 9, 2010

Seperti yang dijanjikan, hari ini Ibu akan umumkan pemenang pertandingan Warkah Untuk BabyIbu. Ok bersedia semua..pemenangnya ialah..

 
 
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

 
IbuBaik
Yantz
Putubambu
Munira
Ezrin
Ayu Arjuna
Yana
Suraya1510
Nad
Anin
IbuHasha
Cik Keema
Cik Meeko
Idah
Zila
MamaZharfan
Eliss
Nigina
Sayahappyselalu
Juju
Shikin
Mama double H
Kina
Aisha
Tiefazatie
Juirfan
Adcom80
Yatie chomeyl
Eily
Aini
Emy
Azrin

Aik semua ada? Hehe. Silap ke? Bukan Ibu silap. Memang semua peserta akan mendapat hadiah. Seperti yang Ibu beritahu memang pertandingan ini dianjurkan sebagai menghargai reader BabyIbu. Jadi tahniah kepada semua peserta!!!

Sehubungan dengan itu ada dua pengumuman:
  1. Sila beri tempoh seminggu ke dua minggu untuk urusan penghantaran hadiah kerana Ibu baru order lagi hadiah untuk korang
  2. Sila tunggu email dari BabyIbu untuk urusan penghantaran
  3. Hadiah akan diberi secara random. Ibu akan masukkan dalam sampul. Alamat akan dilekat secara random. Maksudnya Ibu tak tahu siapa yanga akn dapat beg, wristlet ataupun card wallet. Suprise untuk semua.

Sebahagian daripada hadiah..sebahagian lagi on the way..

Terima kasih kepada co-sponsor ToteBoutique yang sudi menaja pertandingan ini bersama-sama BabyIbu. Tahniah sekali lagi pada semua!!!! Terima kasih kerana menyokong BabyIbu!!!!

23 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Sherry said...

congrats winners better luck next time for me

erin said...

tq! tq!
alhamdulillah, rezeki pagi jumaat.. :)

~dYaHaHa~ said...

rugi xjoin..hehe

PUTUBAMBU said...

wah...bestnya..!
baik betul ibu ni..habis semua yg hantar komen dapat..
hehehe..

tq..tq

BabyIbu said...

Sherry - u punya nickname -IbuBaik kan -the first one..

erin, putubambu - tahniah..rezeki korg

dyahaha - tu le rugi, lain kali masuk eh..hehe

adcom said...

wahhh..x sia2 jd silent reader selama nih!..hehe..tq BabyIbu...

mama zharfan said...

tq tq sgt2..wah 1st time i join contest yg mana all contestant all are winners :) :)

Nur Irfan Juezrie said...

kak yana.. thanks a lot ya!! tak rugi sertai di saat2 akhir.. rupa2nya message dlm draft ju tu tak sia2 ju antar kat kak yana.. anyway thanks a lot.. ni la 1st time join contest dpt hadiah.. yuhuuu!!!

yatie chomeyl said...

wah best 2x...semua dpt hadiah....mcm ni kena selalu join la contest kat babyibu neh hehehe

akmafaizal said...

Alhamdulillah...Semua berjaya. Best2..Thank u so much..Muah3 :P

Zila Ahmad said...

tq yana....seronok sgt sbb ni 1st time masuk contest among the other blogs...n baru jugak dlm dunia blogging...congratz jugak utk semua!! thanks again ya..

yantz-yeem said...

tahniah pada msue yg join warkah ibu nie...siyesly la mmg baby ibu baik ati,...rezeki hari jumaat..alhamdulillah..thanks banyak2..

kinna said...

thanks..dpt gak adiah..hihi

syawalsimpsons said...

alhamdulillah...akhirnyer setelah msk byk contest n giveaway...akhirnyer dpt gak adiah kan..hhuhuuhu....thankz bebanyak baby ibu...akan ibu syawal hargai....ai n kakak ai...nigina pun dpt...huhuhuhu

Sherry said...

yes :D hehe..

I blogged http://bloggingzoombie.blogspot.com/2010/07/i-won-babyibu-giveaway.html

oh ya

check out
http://namesherry.com/2010/07/friday-follower-freebie.html

Sherry said...

dah email :D

hehe.. thank you from bottom of my heart

tiefazatie said...
This comment has been removed by the author.
tiefazatie said...

wah..tahniah semua..baru ifa perasan nie..hihi..baeknye hati babyibu..=)..moga murah rezeki ye sis..so tunggu email dr sis ye..okie..=)

A Journey of Hafiy Hasha said...

Alhamdulillah... selepas jatuh terduduk pada minggu lepas, hari ni dpat tau leh dapat hadiah dari babyibu... seronoknya... terima kasih ibu amar....

ni my very first time join dis kind of contest. memang tak sangka leh dpaat hadiah...ingt saje2 je... ni bertamabh semangat nak join contest n update blog

shikin said...

sis yana..tq..tq!! tak rugi sertai di saat2 akhir.. ni la 1st time join contest dpt hadiah..alhamdulillah..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah bestnya :) terima kasih :)

ummuabdullahsyaakir said...

Salamkak...terima kasih byk2,moga Allah limpahkan rezeki dan Rahmat buat akk sefamily...

Adyshariz said...

salam..

tak sangka semua peserta adalah pemenang..terima kasih banyak2

suka..suka sangat2

alhamdulillah..

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop