@ Siapa nak cari perabot dan kain langsir?

Thursday, July 29, 2010

Siapa nak cari perabot dan kain langsir boleh la serbu Fella Design Warehouse Sales di Bukit Subang. Ini warehouse sales kat head quarters die yang besar tu. Ibu pergi hujung tahun lepas. Memang best. Nak tahu Ibu beli apa KLIK SINI.


Maklumat lanjut KLIK SINI

Oh ya. Di sini Ibu nak minta maaf atas ketidak telusan Ibu memberitahu maklumat berkenaan Anakku Warehouse Sales. Ibu dapat tahu daripada seorang kawan melalui email. lalu terus meletakkannya di entri ini. Bila ramai yang bertanya, Ibu pun telefon teus ke Anakku untuk mendapat kepastian. Menurut pihak Anakku, warehouse sales yang sepatutnya diadakan bulan Ogos telah ditukar ke bulan Disember disebabkan sebab-sebab teknikal. Maaf sekali lagi dan harap maklum.

P/s: Maafkan Ibu insan biasa yang membuat kesalahan
P/s 2: Sebagai peringatan untuk mengesahkan maklumat sebelum disampaikan

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaYatie said...

ibu, tq for the info..mmg tngh mencari

best gift ever said...

Currently, they all live with me and my mom in Muar. Bilik atok dulu da dicantikkan, da dicat, dah diubahsuai kedudukan perabot, dah buat kabinet almari baru dan dah dipasang aircond khas tuk dijadikan bilik Rin sekeluarga. Barang diaorg byk giler ok!

Rugby rules said...

Sekarang saya pasangkan langsir berwarna berwarna kuning lemak ketam. Rasanya tak begitu sesuai. boleh ke bagi panduan sedikit.

Rugby rules said...

Saya tidak pandai nak pilih warna kain langsir yang bersesuiaan dengan keadaan ruang tamu tersebut. Sekarang saya pasangkan langsir berwarna berwarna kuning lemak ketam. Rasanya tak begitu sesuai. boleh ke bagi panduan sedikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop