@ Sungguh Cantik

Friday, July 16, 2010


Hadiah "Warkah Untuk BabyIbu" dah sampai semalam. Wah..sungguh cantik. Corak-coraknya sangat menarik. Ada wristlet dan ada card wallet. Ibu sangat teruja tengok. Meh sini Ibu tunjuk sikit:

Semua Hadiah

Ni yang sungguh cantik tu

Ibu dah pun email para pemenang. Ada beberapa email bounce jadi kepada sesiapa tak dapat email tu, diharap boleh email Ibu nama, alamat dan nombor telefon untuk proses penghantaran. Maaf juga kerana tak dapat reply panjang-panjang. Masa tak mengizinkan. Insyaallah Ibu akan compile semua dan jawab dalam satu entri khas.

Apa-apa pun terima kasih sangat-sangat pada yang sudi sertai. Terima kasih tak terhingga juga kepada co-sponsor kali ni. Kak As dari ToteBoutique. Memang sungguh cantik beg-beg buatan Kak As. Ada rezeki kita buat lagi ye. 

P/s: Jangan lupa sertai BabyIbu Giveaway: BabyRuffkins yang tengah berlangsung sekarang sehingga 6 Ogos. Banyak hadiah menarik untuk anak anda.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mama zharfan said...

cantiknya!! tak sbr nak tunggu hadiah :) me dh email my details :)

Nigina said...

wahhh cantiknya tak sabarnye...

Sherry said...

kak As has talent in handmade :D

*∽ IZAN ∽* said...

wah nampak sweeet sangatt! Me suka sangat wrislet yg pernah menang sebelum ni..!

kinna said...

cantek, menarik, tertarik.. tak sbr tgg adiah :)

tiefazatie said...

cantiknye kak...ifa dh reply email akak ye..maaf lmbt..

akmafaizal said...

nape sy tak dpt apa2 email ek??

yantz-yeem said...

lorrr....cantek2 nya..x sabo nak dpt...mmm saya pon x dpt emel hahaha...xpe nnti saya emelkan details eks..x sabo nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop