@ Yeay dah sampai..

Friday, July 9, 2010

Ingat tak entri Ibu pasal botol susu Weego. Ibu dan beberapa orang kawan order. Semalam dah sampai barangnya. Sangat cantik dan takdele berat mana pun. Sangat recommended la. Ini Ibu ambil gambar.



Ha cantikkan? Kelebihan botol ni ialah bpa free dan disebabkan kaca kita tak payah tukar botol 3-6 bulan sekali. Nipple pula boleh guna standard nipple biasa. Ibu guna NUK. dr. Brown pun boleh. Ada 6 warna semuanya:

Botol kecil 4oz - Rm49



Botol besar 9oz - RM69

Teether - RM34.90

Macam biasa, kalau promote mestilah kena bagi harga special kat reader BabyIbu ye tak? Kalau sesiapa berminat, ada diskaun special untuk reader BabyIbu. Sila email babyibu at gmail dot com untuk maklumat lanjut.

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ieda said...

cantik...mesti sedap dipegang tu..kalau anak kecik lg worth buying.

tiefazatie said...

cumilnye sis..=)

akmafaizal said...

adeh..tak mampu boli. anak2 ramai..huhu :(

Elyn said...

ehmm botol kaca ek??

mama zharfan said...

lawa!! esp yg kaler red..tp sbb kaca kan...my boys suka baling botol lps abis minum...so mcm tak leh beli ler kot..

isabelle said...

susah x nak cuci celah2 botol tu?

Diyana Zulkifli said...

yeayy..yg rasberry kecik tu,mia nye..haha.nanti aku b in ok.

mekchu said...

sukanya.. kaler pun menarik.. konpem tak pecah kalo kena baling/jatuh?

BabyIbu said...

ieda - mmg cantik pun - die punya getah tu mmg sedap pgg

tie - mmg cumil..plg lawa ocean n rasberry tu

akma - hehe

elyn, mamazharfan - bukanla kaca - gelas - mmg tak pecah, member dah test. Lagipun ada getah keliling die

isabelle - boleh basuh tanpa buka getah tu atau nak buka basuh asing pn boleh

mekchu - insyaallah - tested selamat

http://bestnannynewsletter.blogspot.com/2010/01/review-of-wee-go-nurser-by-babylife.html
-

Oyis said...

yg beli tu rmajoritinya anak2 baby boy ye? i notice they are almost all blue! hehe...

kalo aisyah masih ndak kpd botol susu, i would have ordered too, in pink. tp she gave up on bottles about a year ago now, minum terus dari cawan, so maybe next baby lah kot kalo ada rezeki. but to be honest hati sudah sgt2 tertawan dah sebebnarnya huhu!

S.A.L.J.U said...

salam.

botol ni mmg cantik..sha peminat kumpul2 tukar2 bottel baby.

bottel bese2 tu mmg kene tukar 3bulan sekali.
tp nak tanye la...klu bottle avent ke dr brown ke TT ke yg mahal2 dah BPA free tu pun sama eh? 3 bulan jgak ke?

Faryza said...

salam..macam berkenan je. tp nk tny..anak sy amir, suka lempar barang...jap lagi dia lempar botol ni pecah tak? kate kaca...hehehe

tq

ummuabdullahsyaakir said...

comel botol2 ni dan sesuailah dgn harganya...brg kualiti

Alah mmembeli menang memakai..

Insya Allah kalau ada rezeki nnt boleh oder dgn akak.

BabyIbu said...

oyis..mmg cantik. Yang gurl pun ada pesan biru. heh

salju - ha ah. kalau plastik yg mahal kn tukar 6 bulan sekali

faryza - insyaallah tak pecah

ummuabdullahsyakir - insyaallah..

sue elly said...

Akum sis...puas sy cari botol susu nie...camne nak beli nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop