@ 6th Parenthood Expo 2010

Sunday, August 22, 2010

Rasa macam baru buat je hari tu. Oh hari tu penganjur lain patut la kurang sikit barangnya. Bagi sesiapa nak yang rajin boleh la jengah 6th Parenthood Expo 2010. Selalunya time ni breastpump macam Madela memang sangat murah. Dulu Ibu pergi berbaloi-baloi. Klik sini untuk baca review lama.

Ibu? Tak pergi kot. Bulan puasa ni tak larat deh nak jalan banyak-banyak. Penat balik dari Kerteh pun belum hilang lagi - nanti lepas Ibu transfer gambar Ibu cerita ye alkisah di sana. Till then.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

memang nak pg tapi samalah hubby pun cakap "penat nakmakan kat umah je bulan posa..."

melepas betul

BabyIbu said...

huhu - tu la nape la buat bulan posa kan. Sedangkan bulan tak puasa pn melepek nak round kat situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop