@ Aksi Ammar masa Photoshoot

Thursday, August 26, 2010

Sila Klik pada Tajuk Entri untuk meninggalkan Komen - Tq


Eceh bunyi macam pergi photoshoot majalah je lagaknya. Photoshoot kat rumah je dengan cameramennya ialah Pak Ngah Opy. Photoshoot ni diambil masa balik Kedah hari tu. Tapi kali ni tak letak lagi gambar photoshoot tu. Nak letak gambar Ammar dulu. Aksi Ammar yang macam-macam. Layan....

Ammar di set penggambaran dengan baju tidur ultraman yang dibeli di Padang Besar

Suruh posing - ini gaya yang dibuatnya

Ultraman Moss mula nak keluar

Mossss..kata Ammar

Buat-buat gelak tau ni

Lakonan semata

Dah boring

Senyum sikit sayang

Huh..lagi Ammar tak nak senyum bila disuruh

Tok Abah masuk scene. Raksasa serang Mosss.

Moss serang balik. Adehh..bertuah punya cucu..huhu

P/s: kesimpulannya, kalau nak kena bayar photographer profesional, sure rugi. hukhuk. Takde bakat model. Takpe anak Ibu tak yah jadi model. Jadi la doktor ka enginer ka. Huhu. till then.

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

BIONIC WOMEN said...

jambul ammar x hengat punyer..hehe
makin hensem anak teruna ibu..
Dhiya pun x berapa pandai berpposing macam ammar..

shikin said...

wah ammar..ibu,mmg rambut ammar cam tu yer..?kacak lah..pandai sungguh berlakon..

dbalkis said...

waaa..gigit pulak die ye..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantikla sofa tue..
beli kat mana?

hehe

Zila said...

Syok nyer main amek2 gambaq... Ammar jadi model aunty la pulak nanti ye..hehehee

mekchu said...

sama lah anak kita.. susah nak senyum.. rugi kan kalo amek photo shoot

kinna said...

comei je..blh la berlakon iklan otomen..hehe

Oyis said...

canteknya kerusi chesterfield umah tok abah *drool*

eh lari topik plak, sowi!

ammar cucu manja nih. suka tgk gurau ngan atok dia

BabyIbu said...

Bionicwomen - jambul semulajadi tuh..ammmar posing2 naughty cmtu pndai la..kalau elok2 tak nak..

shikin - ha ah mmg rambut ammar berekor

dbalkis - langkah terakhir selamatkan diri..hehe

baby - haha..tu kn tnya tok abah

mekchu - haah kalu berbayar rugi aa - susah nk control..

kinna - haha - yg tu bulih kot-dengan jayanya

zial - boleh aunty :)

oyis - cucu manja yg kuat mengusik atuk2nya

Rugby rules said...

susah nak senyum.. rugi kan kalo amek photo shoot

Rugby rules said...

memang seronok bila ader ramai kengkawan sama-sama dengan kita. hehehehe.. aper pun memang pengalaman yang menarik.. kita besemnagt kalo orang da mula pecaya kat kita dan kita diberi satu amanah dan tanggungjawab yang besar..

Rugby rules said...

Thanks for the good sharing, nampaknye mcm ok je keje kat carsem..bru nk gi interview..so harap2 la dpt kat sna

Rugby rules said...

good luck juga untuk neo =) tak sabar menantikan good news from uhehehe… yerp2… never look back… kenapa dengan petronas? hehehehe…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop